:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aşka Ve Sevgiye Dair
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
En gözlerimde yaşadım bu aşkı ve yine gözlerimde bıraktım umutlarımı.
nokta.jpghznwl9.jpg
[SIZE=4]Bir gün hayatımdan ördürürcesine çıkacaksın ve ben seni hep son günkü halinle hatırlayacağım. Senin en güzel halin neydi diye düşünüyorum. Ve içimden bir ses yıllar öncesine götürüyor beni...
Seni her halükarda içimde hissedebiliyorum. İşte olayımın en güzel yanı bu. Sen ne kadar anlayabilirsin bilemiyorum. Ama benim gibi her şeyden ve herkesten uzak bir hayatın olmasaydı bunun ne demek olduğunu anlardın. Seni anlıya biliyorum sevdiklerin ve sana destek veren herkesin yanında ağlamak bile senin doğal. Benim için lüks olan her şey sana doğal geliyor.

Şimdi yatıyorsundur. Bir sigara yakmış yatağının ucunda yaşadıklarını ve benim sana söylediklerimi ve hatta yaşadıklarının bir hata olduğunu düşünüyorsundur. Kanayan yarayım senin için biliyorum. Bir hata. Bir yanlış. Oysa sadece sevmiştim seni. Hala aklımın bir ucundan çıkmıyorsun. Son kez çıkmayan olacaksın. Seni asla unutmayacağım. Yerlerde sürünüp yok ols************ evlenip çocuk sahibi olsan ve adım bir yana, dünyada olduğumu unutsan ben yine bıraktığın yerde olacağım.
Parktaki çocuklara bakıp seni yaşayacağım. Söküp atmam gerek içimden seni. Hayatımın kalanını sensiz yaşamayı öğrenmeliyim. Ve öyle ki hiç sızlamamalı içim seni gördüğümde. Sen utanmalı, sen başını eğmelisin. Yaptıklarından utanmalı, iliklerine kadar üşümelisin yazın kavurucu sıcaklığında...

Ama olmaz bunu sana yakıştıramam. Sen bunları yaşamamalı, görmemelisin. Korkma yavrucuğum ben gizli bir köşeden seyreder sonra usulca kaybolurum. Sen hiç görmezsin beni. Belki bir gün ortak bir tanıdığımızdan haberlerimi alırsın. Olur da hakkımda kötü bir şeyler duyarsan ne olur kulak asma yalandır mutlak. Senin üzülmen için söylenmiştir.

İçim yanıyor kimseye anlatamıyorum. Hoş sen bile anlayamadıktan sonra kim anlasın. Bana güldüklerini biliyorum bunu iliklerime kadar biliyorum. Varsın olsun, gülsünler, ben biliyorum içimdekileri. Yorgun bedenimi yıldızlara taşıyacaklar bu benim en mutlu günüm olacak. Sevdiklerimi oradan görebileceğim. Bir kahve telvesi, bir sigara dumanı kadar yakın olacağım sana. Sana ve sevdiğim tüm insanlara.

Son bir sevgi son bir mutluluk yakaladım seninle, belki de çok kısaydı kimileri için. Nereden bilsinler benim için bir ömre bedel olduğunu. Ben gözlerimde yaşadım bu aşkı ve yine gözlerimde bıraktım umutlarımı. Bunları bir gün okuyacak mısın? Okurken ağlayacak mısın bilemiyorum. Ama beni anlayabilmen için çok zaman geçmesi gerekiyor belki yüzyıllar. Yalnızları oynuyorum sen bile farkında olmadan. İşte ben buyum, kimsenin istemediği, kimsenin anlamadığı. Anlamak istemediği. Uykuların en tatlısı senin için olsun canımın içi...
(a)
[/SIZE]
rkek dediğin, seni elinin tersiyle değil avucunun içiyle kavrayacak. bileceksin ki emin ellerdeyim, başkası tutamaz elimi böyle. rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek. ince olacak, seni senin kadar düşünecek.



erkek dediğin, sen onu merak ettiğinde kendisine hesap soruluyor havalarına girmeyecek. senin inceliğine karşı umursamaz sözler sarf etmeyecek.



erkek dediğin, kadının sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine çıkarmayacak, sanki sen onun için varmışsın, her ne zaman istese emrine amadeymişsin, o ne yaparsa yapsın her istediğinde yanında, elinin altında olacakmışsın triplerine girmeyecek.



erkek dediğin, sen ona sevgini hissettirdiğinde, sen ona kayıtsız şartsız aşıkmışsın gibi havalara girmeyecek.



erkek dediğin, ilgi gördüğünde ilgiyle, sevgi gördüğünde sevgiyle karşılık verecek.



erkek dediğin, sen onun için kendine baktığında, sırf ona daha güzel görünmek için giyinip kuşandığında hiçbir şey olmamış gibi davranmayacak.



erkek dediğin, ruhunu okşamasını bilecek. romantik olacak, kimi gün habersizce kucağında çiceklerle çıkıp gelecek. özel günleri unutmayı marifet sanmayacak.



erkek dediğin, kayıtsız olmayacak senin bütün zerafetine karşı. gerçekten seven bir kadın sevgi ve ilgi bekler. erkeğine verdiği aşkın karşılığında küçük bir tatlı söz, kısa bir mesaj, bir çağrı bile onu mutlu edebilir.



erkek dediğin bütün bunları cebinden para harcıyormuş gibi cimrilikle yapmayacak.

erkek dediğin içinde her türlü duyguyu; dı$ında ise her türlü tepkiyi barındırabilmeli, ağlamak da dahil..



erkek dediğin sevgisini bütün naifliğiyle ta$ımalı; gururuyla değil..



erkek dediğin a$kını göz ya$ıyla anlatabilendir; ba$ka bir $eyle değil..



erkek dediğin içinden geçenleri anlatmak için nicelik kullanmaz; bazen bir bakı$ı yeter..

erkek dediğin, ben aranmayı, çok aramayı sevmem demeyecek.



erkek dediğin, her şey kendi istediği gibi olsun istemeyecek. sadece kendi canının istemesine bağlamayacak her şeyi.



erkek dediğin, hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak.



erkek dediğin, cesur olacak cesur. seni seviyorum derken korkmayacak, başka şeylerin arkasına gizlenmeyecek. seviyorum deyip bir sonraki perdede kaçmayacak, özlüyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek.



erkek dediğin aşkına sahip çıkacak. korkak olmaz erkek dediğin.



erkek dediğin iyi sevişecek. koyun gibi yatmayacak, bir an önce şu iş bitse demeyecek. aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin. bir baba şefkatiyle seni alnından öptüğünde bileceksin ki sevgisi geçici ve zayıf değildir. ve sevgiyle öptüğünde dudaklarından bileceksin ki öpüşün tek sebebi şehvet değildir.



erkek dediğin aldatmayacak. aldatmak basitliktir. seviyorum diyorsa aldatmaz erkek dediğin. aldatıyorsa sevmiyor demektir.



erkek dediğin yakışıklı olacak, çekici olacak ama bundan çok daha öte bir şey...



erkek dediğin zeki olacak. kadının küçük yalanlara, bahanelere inanmayacağını, kendisini kendi gibi tanıdığını bilecek. kadının zekasını küçümsemeyecek kadar zeki olacak. zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasını bilecek, o hamura kendisini katmasını da.



erkek dediğin, değerlerini bir anlık hevesler uğruna satmayacak. namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak. yan gözle hatun kesmeyecek, üstüne sevgili edinmeyecek.



erkek dediğin önce sevecek. kendini sevmeyen erkekten kimseye hayır gelmez. bir bakarsın ki yıllar sonra bu adamla ne yatağa sığıyorsun, ne toprağa... koluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alıp sevişmesini de.



erkek dediğin, babalığını da bilecek, ana-babaya hürmet etmeyi, kadir kıymet bilmeyi, vefakarlığı, fedakarlığı...



erkek dediğin seni koruyacak, kuşatacak. o nerede olursa olsun seni koruyacağını bileceksin. pısırık olmayacak erkek dediğin.



erkek dediğin erkek olacak güzelim. seni sadece sen olduğun icin sevecek. parayla, pulla



erkek dediğin,Odun gibi çıtır çıtır değil, kömür gibi için için yanacak içinde



'Kırıldım, yamuldum, küstüm, konuşmam' demekle olmaz. Neyse sorun çözecek, ertelemeyecek. Bilecek hayatın kurtarılası anları olduğunu ve o anı bir daha geriye saramayacağını.

erkek dediğin, Şefkat olacak adam dediğin anlıyor musun? Gönlünü almasını, sinirini çözmesini, seni memnun etmesini bilecek. Yan gözle şöyle bir süzmesiyle için eriyecek...

erkek dediğin,Huzur verecek kadınına, bileceksin ki her daim sığınabileceğin bir kucağı, ağlayabileceğin bir göğsü var. Bileceksin ki ruhunun nefes aldığı memleket onun yüreği. Baktığı zaman titretecek ama saman alevi gibi parlayıp sonra hiçbir şey olmamış gibi sönmeyecek. Sabırsız olmayacak Öfkesi yerinde, zamanında ve insancıl olacak. Asla karşısındakinin de insan olduğunu unutacak kadar kaybetmeyecek kendini, sevgisi kadar öfkesi de kontrollü kendini bilir olacak. Kadınını görünüş gücüyle değil mantığıyla taşımayı bilecek, Sarıldığında kadınına??kimse bana zarar veremezi düşündürecek, ağlarken erkek olduğunu,yiğit olduğunu unutacak ama yüzünde masumluk olmayacak zayıf olmayacak açıkçası ağlarken bile, Kadının da kendisine saygısı olduğunu bilecek, erkekliğin şiddet olmadığını unutmayacak. Kazanmak için herşey mübah demeyecek erkek dediğin, Bu adam beni seviyor dedirtecek, hissettirecek sevgisini ama şımartmadan sevmesini bilecek, açıkçası erkek gibi sevecek..
hava kararmıştı
yağmur yağıyordu
dudakları sımsıcaktı
elleri üşüyordu
bir öptüm
bir daha öptüm
kimseler görmedi öpüştüğümüzü
yağmurdan başka
iki gözüm çıksın
şimdi ne zaman yağmur yağsa
utanıyorum...
.

Ümit Yaşar Oğuzcan
Aşk;seni hapsedecek göz aramak,
Yalnız gecelerde genç kalbine sığınmak
Ve gece onun hayaleyli yatmak
Ama uyandığında onu bulamamaktır...

Aşk;onu görünce titremek,üşümek
Kalbinden kilitli söz çalmak
Aniden güneşli düşlere dalmak
Ama ordan çıkamayıp boğulmaktır...

Aşk;dünyayı,bildiklerini unutmak
Kemiklerinden gelen sesi duymak
Yıllarca aradığın aşkı bulmak
Ama onu görüp, kavuşamamaktır...

Aşk;düşündüklerini anlatamamak
Sebepsiz yere gülüp,ağlamak
Hassas bir kalp taşımak
Ama onu hiç kırmamaktır...

Aşk;yalnız seni sevmek
Gözlerindeki beni görmek
İki kelime uğruna yaşamak
Ama seni seviyorum diyememektir...
(Aşk;yalanla değil,güvenle yaşar...)
Rüzgar mı dedim...
İsterim ki saçların dağılsın.
Gece mi dedim.
Hemen düşüncelere dalmalısın.

Aşk der demez
Kalbin hızlı çarpmalı.
Sabah, dememe kalmadan
Uyanmalısın.

ÖZDEMİR ASAF
Rüzgar esince
koparır tüm yapraklarını belki
ama dokunamaz köküne gülün
kalır kökü toprakta
________namuslu bir sevdanın
________________kalması gibi yürekte


Ve sonra rüzgara inat
yeniden tomurcuklanır gül
____________________açar
______________________açar
________________________açar
Daha Fazla Kıskanma Hayat Beni, Yeter Yıprattığın ..
nokta.jpg
Karanlık, yapayalnız bir çığlığın en dibindeyim yine . .
"Yardım edin, kurtarın beni!.." diye bağırmak bile gelmiyor içimden.
Öyle de yapıyorum zaten, susuyorum umarsızca . .
Hem, ne diye siz'den yardım isteyeyim ki ben ?!
Bilmiyor muyum sanki, daha önce ne kadar acıttığınızı beni ?!
Umutlarım, hayallerim uzattığınız yardım (!) ellerinizde kaldı.. Sağolun !
En son aldıklarınız da "gülüşlerim, hayat dolu bakışlarım" oldu işte..
Dahası yok ama artık bunun.
Sahi, neyim kaldı ki alınacak ?..
Bakmayın, saçmaladım yine..
Zaten ne yapacaksınızki feryatlarımı, gözyaşlarımı alıp?!


İnsan, umduğu şeyleri yaşa(ya)mıyor hep şu hayatta.
Ya da en azından "ben" yaşayamadım.
Bir parça "mutluluk" istemiştim sadece,
çok değil, bir parça .
Aksine, ben mutluluğu kovalarken, şemsiye bile açamadım üzerime yağan hüzne ..
Ama; çekildim artık kabuğuma, herkesten, herşeyden çektim elimi eteğimi ..


Yeter ki, daha fazla kıskanma artık Hayat beni !
Yeter yıprattığın !..


Diyorsunuz ki şimdi bana "Birşeylerden mutlu olmayı bilirdin sen hep, şimdi ne oldu böyle?"
Sahte gülücüklerden de, taktığım mutluluk maskesinden de inanın sıkıldım artık.
Kapalı oynamıştım hep kağıtlarım, artık gizleyecek hiçbirşeyim yok !
Aslında hep vardı hüzünden gölgeler yüzümde, göremediniz..
Şimdi de görmeyin zaten.
İhtiyacım yok sahte, kimsesiz tesellilere benim !
Nasıl böyle dağıldımsa, elbet toparlanmasını da bilirim !


Kırgın ya da kızgın değilim hiç kimseye..
Yanlış anlamayın beni sakın.
Feryatlarım sana da değil Ey Hayat !
Sen de üstüne alınma ..


Tüm bu kız®gınlığım, öfkem .. hepsi kendime.
Fazlaca şey umup da, umduğunu bulamayınca gözyaşlarına sahip olamayan
.........

Kimse alınmasın üstüne,
Bütün bu çıldırışlarım "bana" ..
Ah Bu Geceler

Ah bu geceler, sensiz hiç geçmiyor
Sanki lastik misali uzadıkça uzuyor
Ah bu heceler, sensiz sonu gelmiyor
Ne söyleyip, ne yazsam kâr etmiyor

Yine bu gece de yoktun sen yanımda
Silüetin&hayalin vardı hep kucağımda
Kaç gecedir hülyalarınla avunuyorum
Olanlara rağmen yine seni seviyorum

Hülyalarımda alabildim, seni kucağıma
Rüyalarımda okşadım, o ipek saçlarına
Tatmin olmayıp öptüm gül yanağından
Yetmedi kaç kez bal aldım dudağından

Dudağının dört mevsim tadı var dudağımda
Kor parçası ellerinin sıcaklığı kaldı ellerimde
Şeker şerbet dilinin, tatlılığı kaldı şu dilimde
Ateşli aşkının harareti kaldı tüm bedenimde

Tahminim, sen de yanıyorsundur her gece
Bak, yanışın sözlerine aksetmiş, hece hece
İkimiz de aynı ateşle yanmaktayız her gece
Söyler misin daha n kadar yanalım böylece

Bak gecem bitmediği gibi şiirim de bitmiyor
Silüetin gözlerimin önünden hiç de gitmiyor
Gecelerin düşü gibi rüyaları da hiç bitmiyor
Seven ve sevilenlerin sevdası aşkı bitmiyor

Ne hülyam&ne rüyalarım, artık tatmin etmiyor
Ta uzaktan seni seviyorum demekde yetmiyor
Geleceksen gel artık, kalbim aşkından tekliyor
Şair de sensiz gecelerde seni bekliyor
Sana belkide ilk kez yazıyorum ama önceki yazdıklarımda da varsın sanki
Sanki hepsi sana yazılmış, sanki hepsinin en güzel yanı sen
Ve sen o kadar uzaksın ki bana
Uzak olduğun kadarda yakınsın aslında
Her an aklımda her an içimdesin anlatılmayan bir biçimde
Öylesi zorki sana yazmak, ve böylesine benzersiz duygulara;
Ancak tek tercüman yine bendeki tüm anlaşılmazlıklara verilen tek cevap;
''SEN''....
Ve senin herşeye değer güzelliğini tek başına anlatan gözlerin
Aslında gözlerinde yerimin olması, yüreğinde yerimin olması kadar değerli..
Susma ey sevdam, söyle ''yüreğimde olmasanda gözlerimdesin '' de
Sana uykusuz herhangi bir akşamdan değil;
Seni görmemiş ve sesini işitememiş bir günü ardından,
Ve sensiz yaşanacak kahrolası bir günün arafesinden sesleniyorum.
Biliyorum sesim sana ulaşamayacak kadar kısık.
Belkide kimse duymuyor haykırdıklarımı , yanımdakiler bile!
Yüreğimden konuştuğumdan olacak herhalde...
Kendim söyleyip kendim dinliyorum.
Şimdilik sana yazdıklarım gözlerimde...
Ve dilim ne zaman sana çözülür bilmiyorum, hayatımın her anında yaşanan güzel
Belkide hiçbir zaman seninle bunlar konuşulmayacak.
Ve hiç kimse senden bu kadar bahsedipte,
Sendeki güzelliğin zerresini anlatamadığını düşünmeyecek
Ve kimse seni deli bir sevdanın eşiğinde, benim kadar hevesli beklemeyecek
Ve aşk namına sevda adına;
Herkesin senin için bittiği yerdeyim... seni bekliyorum...

alıntı
SIKINTI VE ELEMLERDİ BENİ OLGUNLAŞTIRAN
DUYGULAR VE ÖZLEMLERDİ YAŞAMI FARKLI KILAN
GÜLLER DEÄžİL İNAN ,SEVGİLER BELKİ YÜREKTE SOLAN
BELKİDE HİÇ BİTMEYECEK AŞKIMDIR DAİM OLAN
ANLADIM SEN YOKSAN SEVGİLER YOKSA
HAYAT YALAN ,YAŞAMAK YALAN ,DÜNYA YALAN
İMKANSIZ AŞK

İÇİMDE BİR UMUTTU GURBET TÜRKÜLERİ
DİLİMDEN DÜŞMEZ OLDU SANA OLAN AŞKIMIN HECELERİ
UNUTmAK İSTEDİM HER GECENİN SABAHINDA
MÜMKÜN OLMADI ... AŞKIN BAHARINDA...

MÜMKÜN DEÄžİL BİLİRİM SENİ YAŞAMAK
SENİNLE OLMAK
HAYALDİ BELKİ SANA AŞKIM DİYEREK SARILMAK
HATTA İMKÂNSIZ BİLİRİM SANA KAVUŞMAK
YİNEDE İÇİMDE BİR UMUTTU SEVDA ŞARKILARI
YAŞAMAK İSTEDİM HEP SENİNLE HAYALDE OLSA
TAŞIMAK İSTEDİM YEPYENİ DUYGULARI
BİLİRİM GİDİYORDU BU GÖNÜL RÜZGARİ,
YAŞAMAYA SENİNLE İMKANSIZLIKLARI

SENİ SEVDİM İNAN TA YÜREKTEN
Bİ HABERDİM FARKINDAYIM GELECEKTEN
YARINLAR NE GETİRİR BELLİ OLMASADA
SENİ SEVDİM İNAN GERÇEKTEN
İÇİMDE SAKLADIM ,ZAMAN ZAMAN HAYALLERİMİ
ANLATAMADIM SANA ASLA
YÜREÄžİMDEKİ ÖZLEMLERİMİ
DUYARMISIN BİLMEM GECENİN SESSİZLİÄžİNDE
TA DERİNDEN SANA GELEN SEVDA TÜRKÜLERİMİ
BELKİ DUYARSIN BİR GÜN GELİR NASILSA

EVET, YAŞIYORUM HAYALDE OLSA SENİNLE YAŞAK AŞKIMI
FARKINDAYIM İÇİNE DÜŞTÜÄžÜM İMKÂNSIZLIÄžIMI
NE ÇIKAR SONU ÖZLEMDE OLSA HASRETTE OLSA
YAŞAMAK İSTİYORUM SENDE AŞKIN İMKÂNSIZLIÄžINI

BİLESİN SINIR YOK SANA OLAN SEVGİMDE
HİÇ TATMADIÄžIM MUTLULUKLAR VAR BİLİYORUM YÜREÄžİMDE
SANA KAVUŞMAK İMKÂNSIZ EVET AŞKIM NE ÇIKAR
MUTLUYUM YİNEDE YETERKİ SENDE BANA SENİNLEYİM DE

ÇARESİZLİKLERDEN UMUT BESLEMİŞİM CAN EVİMDE
İLMEK İLMEK NAKŞETMİŞİM İMKÂNSIZLIKLARI YÜREÄžİMDE
SANMAKİ SENDEN BAŞKASI VAR HAYALİMDE, GELECEÄžİMDE
YAŞIYORUM İŞTE SENİNLE İMKÂNSIZLIKLARI
UMUTLA ,İNANÇLA ,BENLİÄžİMDE ,YÜREÄžİMDE

ELDE DEÄžİL AŞKIM SANA TUTKUN BU YÜREK
KAVUŞMAK İMKÂNSIZ OLSADA UMUTLA BİRGÜN
YAÄžMURLARLA ESEN RÜZGÂRLARLA SANA GELECEÄžİM
İŞTE O ZAMAN BELKİ SENİ YAŞAYAMAMANIN ACISI İLE
İÇİMDE YAŞADIÄžIM İMKÂNSIZ AŞKIMI ÖÄžRENECEÄžİM

UMUTTUR SENDEN KALAN EN GÜZEL HATIRA
UNUTMAK TESELLİSİDİR İNAN YALNIZLIÄžIN
AŞKIMI BİR KADEH ŞARAP GİBİ İÇİP
DELİCESİNE SARHOŞ OLUP SENİ YAŞAMAK
İŞTE EN GÜZEL TARAFI İMKÂNSIZLIÄžIN


ZORDUR İŞTE ÜMİTSİZ YAŞAMAK YARINLARI
ZORDUR İKİNCİ BAHARINDA YAŞAMAK İMKÂNSIZLIKLARI
ZORDUR KAVUŞAMAMANIN VERDİÄžİ ÜZÜNTÜ VE ACILAR
ZORDUR YAŞAMAK İMKÂNSIZLIKLARI
EN ZORUDA PAYLAŞAMAMAK AŞKIN İMKANSIZLIÄžINI

YAŞAMADINSA ANLAMAZSIN SEN YALNIZLIKLARI
HİSSETTİNMİ YÜREKTEN YAŞADINMI HİÇ
YÜREKLERİN DERİNLİKLERİNDE İMKÂNSIZLIKLARI
AYNI HAVAYI DA PAYLAŞSAN DA..
TEK BAŞINA KALDIÄžINDA
YÜREÄžİNDE TAŞIDIÄžIN FAKAT
YAŞAYAMADIÄžIN ÖZLEMLERİNİ
ÇARESİZLİK İÇİNDE ÇIRPINDIN MI SEN?
TİTREDİ Mİ YÜREÄžİN DUYDUÄžUNDA ?
AŞKIMIZIN İMKÂNSIZLIÄžINI

ŞİMDİYE KADAR YAŞAMADIÄžIMI ANLADIM SENİ TANIDIÄžIMDA
BOŞA GEÇMİŞ YILLARIM SEVMEYİ, SEVİLMEYİ ANLADIÄžIMDA
NASIL ANLATSAM BİLMİYORUM İFADE ETMEK ZOR
FAKAT FARKINDAYIM SANA ULAŞMANIN İMKÂNSIZLIÄžINI DA

OLSUN NE ÇIKAR HİSSETTİM YA HAYATIN ANLAMINI
DEÄžER VERMENİN ÖZEL OLMANIN GÜZELLİÄžİNİ
ANLADIM GEÇEN YILLARIMIN YALANLARINI
BERABER OLSAK DA ,FARKINDAYIM BENİM OLMADIÄžINI
FARKETTİM GEÇDE OLSA CANIM AŞKIMIN İMKÂNSIZLIÄžINI

KOLAYMIŞ MEÄžER SEVMEK .KARŞILIKLI İSE DUYGULAR
SEVİYORSAN HAYATIN BİR ANLAMI VAR
OLSADA İMKÂNSIZLIKLAR
EVET, ZORDUR BELKİ UYKUSUZ GECELER
BİRLİKTE OLAMAMANIN VERDİÄžİ ACILAR
ÖZLEMLE BEKLENEN, AMA UMUT DOLU YARINLAR
YİNEDE DEÄžER BE GÜL YÜREKLİM YAŞAMAYA
SEVGİ VE HUZUR DOLU İMKÂNSIZ AŞKLAR

GEÇEN AKŞAMDI SANIRIM AYNAYA BAKTIÄžIMDA
BOŞA GEÇMİŞ YILLARI GÖRDÜM YÜZÜMDEKİ ÇİZGİLERDEN
ACIYI VE YALNIZLIÄžI HİSSETTİM SAÇLARIMDAKİ BEYAZLIKLARDAN
ANLADIM NELER ÇEKTİÄžİMİ İMKÂNSIZLIKLARDAN
alıntı
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37