• Giriş Yap
  • Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
  • Ana Sayfa
  • Ara
  • Uye LISTESI
  • Yardım
    • Giriş Yap
    • Üye Ol
    Giriş Yap
    Kullanıcı Adı:
    Şifreniz: Şifremi Unuttum?

:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi › Kültür Sanat › Yabancı Filmler v
« Önceki 1 2 3 4 5 .. 27 Sonraki »
› Paris'te Son Konser / Le Concert

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
Paris'te Son Konser / Le Concert
MaSaL Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 6,323
Konuları: 4,304
Rep Puanı: 0
09-13-2010, Saat: 11:12 PM
Paris'te Son Konser / Le Concert

Yönetmen Radu Mihaileanu, ülkemizde "Yaşam Treni" ve "Bir Şans Daha" adlı hafif dramlarıyla sinemaseverlerce biliniyor. Fransa'da gişe rekorları kıran "Paris'te Son Konser", melodramatik bir anlatımla yine aynı tarzı yakalıyor. Mihaileanu kimlik meselesini sorgularken bu kez mizahın dozunu artırıyor ve malzemeyi kla... Yönetmen Radu Mihaileanu, ülkemizde "Yaşam Treni" ve "Bir Şans Daha" adlı hafif dramlarıyla sinemaseverlerce biliniyor. Fransa'da gişe rekorları kıran "Paris'te Son Konser", melodramatik bir anlatımla yine aynı tarzı yakalıyor. Mihaileanu kimlik meselesini sorgularken bu kez mizahın dozunu artırıyor ve malzemeyi klasik müzikle harmanlıyor. 30 yıl önce, Bolşoy orkestrasının ünlü şefi Andrei Simoniovich Filipov, Yahudi müzisyenleri orkestrasında çalıştırdığı için kovulur. Şimdi ise Bolşoy’da sadece bir temizlikçidir. Bir gün tesadüfen, Chatelet Tiyatrosu’nun Bolşoy’u Paris’te çalması için davet ettiklerini öğrenir. Andrei, eski müzisyenlerini bir araya getirip Paris’te Bolşoy Orkestrası’nın yerine çalmaya karar verir. Solo keman sanatçısı olarak, Yahudi ve Roman olan eski müzisyenlerine genç virtüöz Anne-Marie Jacquet’in eşlik etmesini ister. Eğer hepsi de bu zor durumun üstesinden gelebilirse, bu çok özel konser onlar için bir zafer olacaktır. Ek Bilgi
Tür: Komedi, Dram, Müzikal

Vizyon Tarihi:13 Eylül 2010

[url=http://www.sinema.com/Search.aspx?SearchType=ByTag&TagPairs=Genre=M%c3%bczikal][/url]
WWW Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  PARİS,SENİ SEVİYORUM ( Paris, je t'aime ) 5 haziran CReATuRE 0 301 03-24-2007, Saat: 08:52 PM
Son Yorum: CReATuRE

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  • İletişim
  • Yukarı Git
  • Arşiv
Community Forum Software by MyBB
Designed By Rooloo.
Tam Görünüm
Konu Görünümü