• Giriş Yap
  • Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
  • Ana Sayfa
  • Ara
  • Uye LISTESI
  • Yardım
    • Giriş Yap
    • Üye Ol
    Giriş Yap
    Kullanıcı Adı:
    Şifreniz: Şifremi Unuttum?

:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi › Yaşam ve İnsan › Genel v
« Önceki 1 .. 8 9 10 11 12 .. 52 Sonraki »
› Yamyam restoranı olur mu demeyin oluyor

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
Yamyam restoranı olur mu demeyin oluyor
MaSaL Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 6,323
Konuları: 4,304
Rep Puanı: 0
09-13-2010, Saat: 11:57 AM
Berlin’de açılacak olan, gurme yamyam restoranı, vücut parçalarını bağışlayacak donörler arıyor.
İnternetteki reklamda, müşteriler ‘kendi vücutlarının herhangi bir parçasını bağışlamaya’ çağrılıyor ve ‘açık fikirli bir cerrah’ arandığı da belirtiliyor.
Siyasiler restoranı ‘tatsız reklam’ nedeniyle eleştiri bombardımanına tutarken, Flime adlı restoranın yeri şimdiye dek açıklanmadı.
Restoranın davetine icabet etmek isteyen ‘üyelerin’ bir form doldurmaları isteniyor. Bu formda tıbbi durum, Vücut Kütle Endeksi, ne kadar sık egzersiz yapıldığı ve bağışçının hamile olup olmadığı gibi sorular yer alıyor.
Restoran, Brezilyalı Waricaca kabilesinin ‘merhametli yamyamlığından’ esinlendiklerini öne sürüyor. İnternet sitesinde, “Ziyafeti ruhani bir eylem olarak görüyoruz… Tüketilenin maneviyatının ve gücünün konuklara verildiği bir ziyafet” deniliyor.
Berlin’deki Hristiyat Demotratların başkan yardımcısı Michael Braun, Bild gazetesine yaptığı açıklamada restoranla ilgili şikayet e-postaları aldığını belirterek, “Bunun kötü bir şaka olduğunu varsayıyorum. Bu mide bulandırıcı. Özellikle de Berlin’de yaşayan birinin çok uzun olmayan bir zaman önce bir yamyam tarafından öldürülmüş olması yüzünden” diye konuştu.
Braun’un, 2006′da gönüllü olan Bernd Jurgen Brandes’i öldürmek ve yemekten müebbet hapse mahkum edilen yamyam Armin Meiwes’ten bahsettiği sanılıyor.
Bilgisayar teknisyeni Bernd Jurgen Brandes 2001′de Meiwes tarafından yenilmek için gönüllü olmuştu. Brandes’in penisini doğrayan Meiwes, daha sonra sarımsak, tuz ve karabiberle pişirip yemişti. Sonraki aylarda cesedi yemeye devam etti. Tutuklandığında 20 kilogram et yemişti.
WWW Ara
PCKoPaT Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 21,607
Konuları: 318
09-14-2010, Saat: 10:08 AM
Ay midem =/ Sabah sabah nerden okudum bnu be .S
Âh be.
Ara
sıla Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 20,342
Konuları: 5,653
09-14-2010, Saat: 10:14 AM
Bilgisayar teknisyeni Bernd Jurgen Brandes 2001′de Meiwes tarafından yenilmek için gönüllü olmuştu. Brandes’in penisini doğrayan Meiwes, daha sonra sarımsak, tuz ve karabiberle pişirip yemişti.

itiraz ediyorum yamyam dediğin çiğ çiğ yer Big Grin pişirmiş bu Tongue böğğğğğ :S
Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  iyi bir arkadaş nasıl olur... YasSmin 16 685 05-28-2011, Saat: 09:44 AM
Son Yorum: YasSmin
  İnsan Sevmekten Vazgeçince Ölür! Hasretiim 0 305 11-25-2010, Saat: 02:24 AM
Son Yorum: Hasretiim
  Ask Tokluktan Ölür Hasretiim 0 235 06-13-2010, Saat: 02:59 PM
Son Yorum: Hasretiim
  Gazetelere Yarın Çıkmayın Ne Olur !! ZeNiTH 3 284 02-26-2007, Saat: 11:31 PM
Son Yorum: ZeNiTH