• Giriş Yap
  • Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
  • Ana Sayfa
  • Ara
  • Uye LISTESI
  • Yardım
    • Giriş Yap
    • Üye Ol
    Giriş Yap
    Kullanıcı Adı:
    Şifreniz: Şifremi Unuttum?

:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi › Önce Aşk Gelir › Aşk Hikayeleri v
« Önceki 1 .. 41 42 43 44 45 Sonraki »
› Kar??l?ks?z a?k ?zerine mektup

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
Kar??l?ks?z a?k ?zerine mektup
Son Noktam Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 4,778
Konuları: 370
Rep Puanı: 0
07-08-2006, Saat: 05:59 PM
Kar??l?ks?z a?k ?zerine mektup[SIZE=1]
Seni ne ?ok sevdim ben. Ne ?ok g?zya?? d?kt?m senin i?in. Geceleri sen yata??nda meleklerin kanatlar?yla u?arken ben penceremin ?n?nde senin r?yana girmek i?in dua ederdim. Bir bak???na, bir dudak k?vr?m?nda titre?en g?l???ne ula?mak i?in d?nyan?n b?t?n ?i?eklerini ?n?ne sererdim.

?iirler, ?ark?lar, sevgiler i?imde tutu?an bir ate?, onun yang?n?nda senin i?in k?l kesildim. A??r hastalar geceyi zor ge?irir. Sabah? bekler k?rg?n y?rekler, hasta umutlar, yaln?z ruhlar. Yaln?zd? gecelerim. Hastayd? gecelerim. Kan kayb?ndan giden bir yaral? gibi umars?zd? gecelerim. Bir u?urumun kenar?na beni ta??yan karabasand? gecelerim. Ad?na yaln?zl?k dedim. Sensizlik dedim.. Sen beni bilmedin, beni tan?mad?n, beni sevmedin.. Bu bir ?l?md?, bu bir fermand? .. B??ak kesmez art?k beni, ip asmaz, ?ek?ller y?re?imi ta??maz. Ya?amak m?mk?n de?il, yaln?zl?k karanl?k kap?lar?yla ?st?me kapand?. Amans?z ac?lar i?indeyim.

Ey Sevdi?im.. Ben seni ne ?ok sevdim. D?nya bildi, bir sen bilmedin. Yaln?zl???n di?er ad? a?ka kar??l?k almamakt?r. Ka??lamayacak kadar yak?n, tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin.. Benim a?k?ma yaln?zl?k kucak a?t?. Senin yoklu?una dokundum, i?im yand?. Odam?n ??ld?rtan sessizli?inde sana seslendim. Yank?s? d?nd? dola?t?, senin kap?lar?n bana kapal?. Kendi sesim yine bana ula?t?. Anlad?m ki beni hi? duymayacaks?n.

Sana sitem edemem. Sana k?r?lamam. Bir tek dile?im var senden, son bir tek iste?im. O da MUTLU OLMAN.

MUTLU OL SEVD???M.. B?R?C???M.. A?KIM. NEREYE, K?ME G?DERSEN G?T YETER K? SEN MUTLU OL...

[/SIZE]
Ara
yalcin_33 Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 176
Konuları: 59
Rep Puanı: 0
07-09-2006, Saat: 08:44 PM
ellerine saglık ...
Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Güzel'den serseri'ye mektup alemci 3 923 09-03-2008, Saat: 07:08 PM
Son Yorum: Patikli_Penguen
  Mektup alemci 0 318 09-02-2008, Saat: 11:01 PM
Son Yorum: alemci
  Ayrildim Ve Sana Bir Mektup Yazdim Asla Verilemicek BiRiciGim 0 358 02-24-2008, Saat: 02:44 PM
Son Yorum: BiRiciGim
  Gönderilmeyen Mektup BiRiciGim 0 350 02-06-2008, Saat: 11:26 PM
Son Yorum: BiRiciGim
  sevgılıye yazılan küçük mektup Gulguzeliii 0 1,037 05-30-2007, Saat: 03:15 PM
Son Yorum: Gulguzeliii

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  • İletişim
  • Yukarı Git
  • Arşiv
Community Forum Software by MyBB