:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeter tak etti artık..!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
nhzkçşlmQIYŞUOHNSAH
canımm boşver dicam ama boşveremiyor insan böyle bir durumda ama yapacakta pek bişey yok.insanlar kötü ve bizler bunları görmüyoruz.o da anlayacaktır yakında,inş geç olmaz.
benim varlığımı sadece üzüldüğün anlarda hatırlar olmuşken.. ve benden hiçbişey yok gibi davranmamı beklerkenn.. beni değersiz hissettiriyosun.. benii çıkar için kullandığını hissettiriyosunn..


Bu sözleri senden mi duyuyorumm woouuuwww Smile Smile
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canımm boşver dicam ama boşveremiyor insan böyle bir durumda ama yapacakta pek bişey yok.insanlar kötü ve bizler bunları görmüyoruz.o da anlayacaktır yakında,inş geç olmaz.

Sad Sad inşallah rapum..
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim varlığımı sadece üzüldüğün anlarda hatırlar olmuşken.. ve benden hiçbişey yok gibi davranmamı beklerkenn.. beni değersiz hissettiriyosun.. benii çıkar için kullandığını hissettiriyosunn..


Bu sözleri senden mi duyuyorumm woouuuwww Smile Smile

imkansız sözler mi ercom Smile
Sana uymayan sözler diyelim
bana göre tabi Smile
karşımdaki kişiye göre değişir ercom Smile
canımmm görüldüğü üzre kimse kimseyi tanıyamamış Wink
SmileSmile yok rapumm öyle demeyelim.. karşıya verilen değere göre tepki veririm ben diyelim.. ercomda daha buna şahit olmadığından ve ilk kez böyle bişey içinn bu kadarr laf etmişkenn şaşırdı heralde diyimm Smile tatlıya bağlimm
[ı]......................[/ı]
Sayfalar: 1 2