gökhan_72 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dusunce gusel ama sunu hıc dusunemedımı o kus beynın senın azız aynı apartmanda olupta ınternetı bırlıkte kullanmak he sen kımsınkı bana ıftıra atıyon dıyomya olum adam degıslın oger ole olsaydın sana gelen ozel mesajı kendın cevabını verırdın ha o kufuru ettım evet ama cok ıyı etmısım bıdaha gerekırse bıdaha ederım ben senın sahsına kufur ettım asla aılene felan kufur etmedım sende benım sahsıma edebılrıdın neyse adam degılsın ben sana bunu solım muhattap oılamam
Herzaman söylediğim gibi : Kimse duygusuz ailesine hakaret edici, rencide edici, kırıcı kelimeler kullanamaz, bunda ısrar eden olursa cezasınıda alacaktır... Burası sevgi forumu,dostluk,arkadaşlık forumu, burada hangi zihniyetler küfürü barındırabilir ki ?
Hakettiğin bir ceza varsa, susuacaksın ve cezanı çekeceksin... Ne olursa olsun, şahsi de olsa küfür ettiğini kendin kabul ediyorsun... Ayrıca açık açık forumda rencide edici, kışkırtıcı, hakaret dolu kelimeleri sarfetmektende geri kalmıyorsunuz... Lütfen biraz mantıklı düşünelim... Çifte standart ile bu forumun uzaktan yakından alakası yoktur ve olmayacaktır... Herkez burda eşittir...
Biz alttan almak istiyoruz, kaybetmek değil kazanmak istiyoruz, ne yazikki bunları diğer arkadaşlara anlatamıyoruz... Şahıs annesinin, babasının, büyüklerinin olduğu bir ortamda bu kadar ağır hakaret dolu kelimeleri sarfedemediği gibi, burda; Duygusuz.com'da da edemeyecektir, bu herkez için geçerlidir...