:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ne Garip RakaMD?r ?u ''6''
Arkada?lar 2006 y?l?n?n son ma??nda F.Bah?emiz sezonu K.Erciyesspor ma?? ile 6 - 0 ile ba?lay?p ?neg?lspor ma??yla 6 - 0 bitirdi. Birilerinin kulaklar?n? fena halde ??nlatt?. T?m futbolcular?m?z? tebrik ediyorum.

Mesaj a??k anlayana lol.gif

?imdi biz bunlar? genel k?lt?r olsun diye mi s?yl?yoruz? Maksat kulaklar?n? ??nlatmak. biggrin6wq.gif geberdim.gif

Ne garip rakamd?r ?u 6 ; kendini birinci lig tak?m? sanan 6.Saray 6 yemi?tir, ikinci lig tak?m? 6 yemi?tir. Futbolcular 6 dan sonra ma?? genellikle b?rakm??t?r. Taraftar her zaman 6 , 6 diye ba??r?r. Cinconlular?n en sevmedi?i rakam 6 d?r. itele.gif itele.gif itele.gif
Ara
Müzemize bekleriz ! Kilitlerim böle Big Grin
Ara
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:M?zemize bekleriz ! Kilitlerim b?le Big Grin
aferin lemmm.........Tongue Tongue Tongue Tongue
can?n dayak istiyosa d?vebilirim hatta yolar?m mert.......Big Grin Big Grin Big Grin
fenerbostanlılarında en sevdiği sayı 7 Cimbom*'dan çok yediklerinden unutamazlar Tongue Big Grin
KAR TANES? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:can?n dayak istiyosa d?vebilirim hatta yolar?m mert.......Big Grin Big Grin Big Grin
mert korkma arkanday?mBig GrinBig Grin
benim uğurlu rakamım 6Big GrinBig Grin
ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim u?urlu rakam?m 6Big GrinBig Grin

eminmisin?? 7 olmas?n Big Grin
yooo 7 deil 6 (alt?)
bildiim kadarıyla gs liler 6 rakamından nefret ediyomuş buna ne diyosun pekiBig GrinBig Grin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bir garip Be?ikta?: 4-4 Ñ•qρα кJмя 0 615 11-05-2006, Saat: 10:36 PM
Son Yorum: ѕqρα кJмя

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi