:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mutlaka Bakin çok Komik
:yikildim: arkada?lar yok b?le komik bi?e yaw resimlerinizi ekleyin ve g?lmeye devam edin SmileSmileSmileSmileSmile link e t?klay?n create my own a t?klay?n sonra upload photo sonra s?zle?meyi kabul edin ekleyecek y?z resmini se?in ayar?n? yap?n save face i t?klay?n ard?ndan gelen soruya no diyin sonra skip preview i t?klay?n sonra send to frend i t?klay?n adresi filan gitin link i copyalay?n tamamd?r arkada?lar iyi eylenceler.

BURDA DANS EDEN K?Z YAPRAK D?K?M?NDEK? SEDEFSmileSmileSmileSmile:yikildim:

http://www.elfyourself.com/?userid=78c84...8G06122302
Ara
iyi ki mutlaka bakin dedik ha kimsenin tınladığı yok maşallah tamam anladık sabıkalıyız ama bi insan böle dışlanmazki bende nişantaşı çocuğuyum beni niden almıyonuz aranıza benide alın aranızaSmile
Ara
SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
Ruslar yesin seni .... SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
yesin tabi rus bu turk değilki onların yeme biçimide farklı hem ben karadenizliyim ya ( da ) hecesini çok kullandığım iöçin çok iyi anlaşıyorum bu ruslarla da rusçada ewet olduğu için devamlı ewet ewet götürüyoz öle ilişkiyiSmileSmileSmileSmileSmile bu arada o link e bakmayın orda ben das ediyorum yaw rezil oldumSmileSmileSmile
Ara
karde? linkde bir sorun olmas?n a??lm?yor
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  şiveler bakın çok eğleneceksiniz:D Qetesh 6 1,693 04-12-2022, Saat: 12:54 AM
Son Yorum: wildfang

Konuyu Okuyanlar: