:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kendi Çektiklerimiz
Kendi çektiklerimiz diye bir kategori var mı,ben mi göremedim bilmiyorum.Güzel olurdu hani.Amatörce çektiğimiz resimleri paylaşırdık Smile
Ara
Çile çektğnden fln bahsedeceksin sandım yemn ederm Big Grin

Öyle bir bölüm yok ama manzara fotosundan fln bahsediyorsan bunun için ayrılmış bir bölüm var. Orda paylaşabilirsin.

Manzara dışında ise Resimler kategorisnin Diğer bölmnde paylaşabilirsin.

Ama amatör çekmleri bir arada toplamak fikri iyiymiş.
Âh be.
Ara
He he,yok çile çekmiyorum Big Grin
Sadece amatörce çektiğim fotoları paylaşmak istiyorum.İlgi çeken bir kategori olur sanırım.
Ara
Evet olabilr.

Bakalm yönetm ne dycek (:
Âh be.
Ara
Benimde çektiklerim var ama aktarmayı beceremiyom,bi yardım eden olsa sevinirim...
Ara
Nesini yapamıyorsun?
Âh be.
Ara
Hiç bişeyini
Ara
Alıntı: Kendi çektiklerimiz diye bir kategori var mı,ben mi göremedim bilmiyorum.Güzel olurdu hani.Amatörce çektiğimiz resimleri paylaşırdık Smile

Bu isteğini Leader'e bildircem, güzel bi fikir seninde dediğin gibi. (:
Ilgin için teşekkürler .

Alıntı:[i]Benimde çektiklerim var ama aktarmayı beceremiyom,bi yardım eden olsa sevinirim...
[/i]

Foruma resim aktarmasındamı sorun yaşıyorsun History ?
Ara
Şuan için Resimler Diğer - :: Duygusuz.com Forumları kategorisinde paylaşım yapabilirsiniz. Böyle bir kategori oluşturduğumuz zaman muhtemelen sizden başlası paylaşımda bulunmayacak. İlerleyen zamanlarda amatör resimler çoğalırsa ayrı bir kategori açabiliriz.

Öneriniz için teşekkür ederim.
Ўeşaren Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu isteğini Leader'e bildircem, güzel bi fikir seninde dediğin gibi. (:
Ilgin için teşekkürler .

Foruma resim aktarmasındamı sorun yaşıyorsun History ?
Resim boyutunu foruma uyarlıyamıyorum,orjinal boyut oluyor,küçültmenin formülü nedir.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kendi yazdığım konuları ve mesajları nasıl düzeltirim ? MaNeSiA 7 1,262 07-10-2008, Saat: 09:17 PM
Son Yorum: MaNeSiA
  baZı KiŞiLeR KeNDi ReSMİni KoYuYoooR..! PrinceSs 16 2,133 03-20-2007, Saat: 06:14 PM
Son Yorum: PrinceSs

Konuyu Okuyanlar: