Yorumları: 85
Konuları: 34
01-28-2009, Saat: 08:53 PM
Arkadaşlar ben buranın iyi bir site olduğunu biliyorum ama siz buna layık değilsiniz çünkü siteye girdiğimden beri sadece 3 kişi yorum yaptı neden ayrımcılık yapıosunuz hoşçakalın siteden ayrılıyorum:kizgin::kizgin::kizgin:
Yorumları: 15,217
Konuları: 1,642
01-28-2009, Saat: 11:31 PM
Tabiki öle kasıtlı bir şey olmaz bu tamamen sitede bulunulma durumu ile ilgili
Size yada bir başkasına karşı bi ayrımcılık yapılma durumu söz konusu olamaz çünkü hiç bir yeni geleni tanımıyoruz ki tanımaya çalışıyoruz sadece
Siz sanırım yanlış anladınız .
Burada herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Gitmek istiyorsanız ise size hayatınızda mutluluklar dilerim şahsım adına .
Sağlıcakla kalın ....
Yorumları: 26
Konuları: 6
01-29-2009, Saat: 07:09 PM
Şeyy bana cevap vermek düşmez ama bence ayrım yapılmıyor diğer üye arkadaşlar eminim meşgul oldukları için cevap veremiyor olabilirler çünkü bende üyeliğim başladığı tarihte bayramdı ama kimse yorum yazmıyor diye siteden gitmeyi düşünmedim emin olun dışlanmak gibi birşey söz konusu bile olamaz bence cevap vermekte haddim değil.
Yorumları: 1,867
Konuları: 169
02-03-2009, Saat: 02:55 PM
Bencede Herkez senin mesajına yazmak zorunda değil hem istersen bak duygusuz malikanesinde duygusuz restaurantına asyanın kinede kimse bişey yazmıyordu ben bi yazdım 105 yorum oLdu ? Çok istiosan ggidebilirsin bizim kaybedecek bişeyimiz yoK senin kaybedeceklerin varr..!