:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erkekler Makyaj yapmal? m??
Korkmuyorum Yap?cam Big Grin
Ara
buyur meydan senin işte allık işte rujSmileSmile
Ara
Ehuehu Bi Ara Yapar Resmi Eklerim Smile
Ara
rimelsiz olmaz tabii..lila rengi olsun Smile
Ara
PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rimelsiz olmaz tabii..lila rengi olsun Smile

Daha ?nce Yapt?n Herhalde Big Grin
Ara
göz kaleminde simsiyah olsun kap kara olsun iice gözlerin he unutma....
Ara
yok lam yapmadım da top model yarışmasını izlemiştim bi kere..rimel çok önemliymiş Big GrinBig Grin
Ara
Zuhahaha Merak Etmeyin ?a?la ?ikel Bile Yan?mda ?irkin KalacakBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
oy oy oy o kadar iddialıyız desene hadi ssana kolay gelsin he bu arada güzel bi elbise seçmeyide unutma topuklu ayakkabı falan yakışırrrrrrrrrrr SmileSmileSmileSmile tamamlamak lazım hepsini dimi SmileSmileSmileSmile
Ara
rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy oy oy o kadar iddial?y?z desene hadi ssana kolay gelsin he bu arada g?zel bi elbise se?meyide unutma topuklu ayakkab? falan yak???rrrrrrrrrrr SmileSmileSmileSmile tamamlamak laz?m hepsini dimi SmileSmileSmileSmile

Ben Sadece Makyaj Dedim Big Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2007'de bunlar moda ! saç - makyaj - takılar**** verruckt 3 1,190 04-09-2022, Saat: 12:02 PM
Son Yorum: wildfang
  Erkekler Neden Sıkılır?.. sıla 6 1,520 01-26-2012, Saat: 05:48 PM
Son Yorum: ZencefiL
  Erkekler evleneceği kadını nasıl seçiyor? sıla 0 921 01-26-2012, Saat: 12:23 PM
Son Yorum: sıla
  Erkekler, biz kadınları gereksiz işleri seven, alışveriş tutkunu, dedikodu bilirler. MaSaL 0 1,399 03-02-2011, Saat: 06:52 PM
Son Yorum: MaSaL
  Bayanları Rezil Eden Kıyafet Ve Makyaj Halleri :)) # Pè®iM§ii # 0 866 06-11-2010, Saat: 11:15 AM
Son Yorum: # Pè®iM§ii #

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi