:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
formda kendine en yakın hissettiğin 5 kişi....
melikem
murat
serhad26
aynur
barbie
Ara
Ezberimsin
HIÇKIRIK
Sibel ablam
Melike
The joker
Piko
Simla
Blue_belial Smile
Morcivet
...saymakla bitmicek isimlerSmile
Ara
sağol barbiecim aynen ;Wink
başka isimleri vermeyi çok isterdim ama henüz yeniyim bu yüzden başka isim veremiyorum.
Ara
Zamanla tanışırsn cnm Smile Rica ederim... bu arada yakınlıın için tşk edermWink
Ara
ne demek her zaman Smile
Ara
Duygusuzda; duygularını bizlerle paylaşan . duygularımı okuyan ve yorumlayan.hakkımda olumsuzda olsa düşüncelerini paylaşan tüm arkadaşlarım ilk beşin içindedirler.Duygusuz bir aile ve ben ailemin tümünü seviyorum...

:teytey:
Ara
valla suanda herkezlen aram ıyı konusuyorum yanı ayrım olmasın sındı herkezle yakınım benBig GrinBig Grin
Ara
yamuQ
zenabin
bu kaaaa
Ara
aslıı
€kim Rüzqarı
Pckom
qökçe nil
Zenaßin
Ara
Barbie
Sevda YürekLi
Firari Fırtına
Keskin Bıçak
Sibel
Çilek
Pckopat
Yargıç

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Forumda en çok özlediğiniz kişi :) _AL0n3_ 36 4,046 06-13-2010, Saat: 11:33 PM
Son Yorum: okeanos
  Profilinizi Ziyaret Eden Son 10 Kişi Yorgun Yürek 12 1,850 03-26-2009, Saat: 01:23 AM
Son Yorum: sıla
  duygusal şarkı dnlediinde ilk aklna gelen kişi ve olay?? _AL0n3_ 10 2,027 10-05-2008, Saat: 06:14 AM
Son Yorum: σfflαчи
  herkes kendine bir eş bulsun!! aLy™ 36 3,874 06-17-2008, Saat: 07:21 PM
Son Yorum: bebiS
  Forumda yıldızınızın barışmadığı 3 kişi ??? CReATuRE 168 14,131 06-11-2008, Saat: 02:00 PM
Son Yorum: AfrâsyâB

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi