01-22-2008, Saat: 11:34 PM
Hymm yani bizler veya türbanlı kardeşlerimiz Cumhuriyet düşmanı oluoruz dimi!Arkadaşım konuyu fazla uzatmak istemiorum ama sadece şu soruyu soruyorum sana sen Müslümanmısın?Yanlış anlama bu arada inancın beni alakadar etmior eğer Müslüman'san şeriatcısındır!Ben şeriatçıyım çünkü Müslümanım!
zaten oyle goruyolar abi bizi aslinda bilmiyolarki ulkemize milletimize en ufak bir laf gelse en cok bizim canimiz yanar en cok biz uzuluruz de kimse bilmez en cok biz savunuruz milletimizide kimse bilmez biz batiya ozenmiyoruz biz kendimiziz biz muslumaniz biz seriatciyiz seriat allah yolunda yurumek demektir biz allah yolunda yuruyoruz ama nedense hor gorulen biz oluyoruz nedemis sair
Bu dava hor, bu dava öksüz, bu dava büyük! ..
biz bu davada canimizi vermeye haziriz !!!
zaten oyle goruyolar abi bizi aslinda bilmiyolarki ulkemize milletimize en ufak bir laf gelse en cok bizim canimiz yanar en cok biz uzuluruz de kimse bilmez en cok biz savunuruz milletimizide kimse bilmez biz batiya ozenmiyoruz biz kendimiziz biz muslumaniz biz seriatciyiz seriat allah yolunda yurumek demektir biz allah yolunda yuruyoruz ama nedense hor gorulen biz oluyoruz nedemis sair
Bu dava hor, bu dava öksüz, bu dava büyük! ..
biz bu davada canimizi vermeye haziriz !!!