:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
elveda duygusuz:(
okullar acılıo istemeskteSad ama yapck bişey yok internette elden gideo :x sizinle çok gsl anlar geçirdim gerçekten eğlendim ama artık veda vakti geldi acı ama gercekConfusedmiley18: arda bi yine girerim ama cok olmas sanırım sizi çok öslücem kendinize ii bakın basarlı bi sene diliorum hepinise icon11.gif sizi çok sewiorum:k::Smile.....
Ara
sendemı be brutus herkes tek tek gıdıyo :'( kendıne ıyı bak brutus umarım okulda basarılı olursun k.i.b brutus:'(
Ara
:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( çılgınım sende mi ya:'(:'(:'(:'(:'( seni seviyorum başarılarını dilerim:'(:'(
Ara
yapck bişe yok Sad
Ara
bnde seni çok sewiorum sipel ablam Sad
Ara
uff herkes gidio:'(:'( basarılar
Ara
canım benm ya üzüldüm valla ama yapacak bişey yok önce geleceğim tabiki arada gel ama canım:'(:'(:'(
Ara
gelrim ya artık kafeden fln girerisSmile
Ara
yha melike jnm sendemi yha bak bni unutursan bozusurus obur tarafta iki elim yakanda olur onu bilesin nese seni osluces tabi bnide oslerler inş bnde yoqum artık allah izin verirse univli biri olarak tekrar gelecem buruya...Confusedmiley17:Confusedmiley17:Confusedmiley17:Confusedmiley17:Confusedmiley17:
Ara
ßa$ariLar Sad:
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Duygusuz.com ( Yüzüklerin Efendisi Filminde ) eRCi 27 2,971 04-06-2022, Saat: 08:06 AM
Son Yorum: wildfang
  Elvedaaaa Duygusuz _BarBie_ 20 2,193 11-27-2007, Saat: 11:49 PM
Son Yorum: YARGIÇ

Konuyu Okuyanlar: