:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çocuklar Işte...........
SEVGİLİ TANRI... Avrupa ve Amerika'da 2-9 yas çocuklara Tanrı'ya ilişkin düşüncelerini sormuşlar. Dinsel eğitimin bir parçası olarak çocuklara"Tanrı'ya bir mektup yazın ve duygularınızı isteklerinizi anlatın"demişler.

1) Sevgili Tanrı, Şu andaki eksiklerimi yazıyorum: Yeni birbisiklet, bir kimya seti, köpek, film makinesi, beyzbol eldiveni. Hepsinigönderemezsen birazı da olur.

Seni seven Eric --5 yaşında-- Not: Noel Baba'nın olmadığını biliyorum."

2) Canım canım Tanrı, Astronotları öyle yukarı firlatıp firfir döndürmelerinden ödüm kopuyor. N'olur onların bizim evin çatısına düsmelerine izin verme.

Dostun Norman --4.5 yaşında--

3) Sevgili Tanrım, İnsanların ölmelerine izin verip yenilerini yapmak yerine neden elindekileri tutmuyorsun?

Jane --6 yaşında--

4) Sevgili Tanrı, Lütfen bana bir midilli gönder. Senden şimdiye kadar hiçbir sey istemedim. Bunu da herhalde unutmazsın.

Bruce --4 yaşında--

5) Sevgili Tanrı, Babam çok aksi. Onu bu huyundan vazgeçirmeni istiyorum. Ama lütfen canını yakma. Sevgilerle.

Martin --5 yaşında--

6) Sevgili Tanrı, Bulutlardan biri yüzünü öyle korkunç yaptı ki ödüm koptu. N'olursöyle ona bi' daha öyle yapmasın.

Ellen --3 yaşında--

7) Sevgili Tanrı, Sahiden var mısın? Bazıları buna inanmıyor: Eger varsan gecikmedenbir şeyler yapmanda fayda var.

Harriet Ann --6 yaşında--

8) Sevgili Tanrı, Eger hiç kimse bilmeyecekse iyi olmanın ne yararı var?

Mark --8 yaşında--

9) Tanrı'cım, Üst kattakiler durmadan bağıra çağıra kavga ediyorlar. Benceyalnızca çok iyi arkadaşların evlenmesine izin vermelisin.

Nan --5 yaşında--

10) Sevgili Tanrım, Ne diye bu kadar çok insan yarattın. Baska bir dünya daha yapıp fazlalıkları oraya koyamaz mısın?

J.B. --7 yaşında--

11) Tanrım, İnsanlara ruhları her zaman doğru mu dağıtıyorsun? Yanlışyapabilirsin.

Audrey --8 yaşında--

12) Sevgili Tanrı, Sen tuhaf ne yaparsan yap herkes hayran oluyor; ama ben ufacık birşaka bile yapsam yiyorum fırçayı.

Jodie --6.5 yaşında--

13) Sevgili Tanrı, Bizi hiç merak etme çünkü bizimkiler çok dindar.

Teddy --9 yaşında--

14) Sevgili Tanrı, Bende senin dışında bütün liderlerin resmi var.

Norman --6 yaşında--

15) Tanrım, Şisman olunca kimse senin arkadaşın olmak istemiyor.

Billy Jean --9 yaşında--

16) Sevgili Tanrım, Oğlanlar kızlardan daha mı üstün? Biliyorum sen de onlardansın amagene de dürüst olmaya çalış.

Sylvia --5 yaşında--

17) Sevgili Tanrı, Kitabını okudum ve beğendim. Bütün o fikirler nereden geldi aklına?

John --8 yaşında--

18) Sevgili Tanrı, Zürafaların görünümünü isteyerek mi böyle yaptın, yoksa yanlışlıkla oldu? Norman --

4 yaşında--

19) Tanrım, İncil'de neden hiç karının adı geçmiyor? Yoksa İncil'i yazarken daha evlenmemiş miydiniz?

Larry --6 yaşında--

20) Sevgili Tanrım, Tamam incil'de öbür yanağını çevir dedin biliyorum; ama kardeşim gözüme vurunca ne yapacağım? Sevgiler,

Teresa --5 yaşında--

21) Sevgili Tanrı, Tanrı olduğunu nasıl bilebildin?

Charlene --3 yaşında--

22) Sevgili Tanrı, Senin yaşına geldiğimde tıpkı senin gibi olmak istiyorum. Tamam mı?

Tommy --4 yaşında--

23) Sevgili Tanrım, Eger Tanrı ben olsaydım bu kadar iyi olmazdım.Bunu aklından çıkarma.

Michelle --6 yaşında-
Ara
sağol atilla bu çocuklar dehşet zaten yaww bnm yeğenler bile akıl almaz sorular soruyor vallaConfusedmiley17:
Ara
ya sibelcim belki kısarsın ama bana saçma geldi

bu konu koydum sadece yorumları görmek içinn

janım çünkü allah muhafaza bazıları küfre giriyo ve benim aklım almıyor.

bunları çocukların söylediğineee....
Ara
Sevgili Tanrı, Kitabını okudum ve beğendim. Bütün o fikirler nereden geldi aklına?iiii
Ara
:hihi :hihi :hihi :hihi :hihi
Ara
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sibelcim belki kısarsın ama bana saçma geldi

bu konu koydum sadece yorumları görmek içinn

janım çünkü allah muhafaza bazıları küfre giriyo ve benim aklım almıyor.

bunları çocukların söylediğineee....
Confusedmiley35: kısdım şaka tabiiConfusedmiley17: belki bunların hepsini çocuklar söylememiş olabilir ama çocukların hayal güzü çok geniş gerçekten yeğenlerimden biliyorum söylemiştim çok enteresan sorular soruyorlar Confusedmiley17: yada benm yeğenlerim çok zekiiiConfusedmiley17:
Ara
senin yegenleride forma üye yapalım kısss...Smile

zeki insanlara herkesin ihtiyacı varrrr...Smile

tabiki çocuklar bazen öyle şeyler sölüyolarkiii aaa diye bakakalıyorsun sadecee......Smile
Ara
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin yegenleride forma üye yapalım kısss...Smile

zeki insanlara herkesin ihtiyacı varrrr...Smile

tabiki çocuklar bazen öyle şeyler sölüyolarkiii aaa diye bakakalıyorsun sadecee......Smile
az kaldı yapcam zatenConfusedmiley17: önce resimlerini bırakıyımda Confusedmiley17:
Ara
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zeki insanlara herkesin ihtiyacı varrrr...Smile

ne o yaw biz yetmedik ati sana galiba aylardır buracıkta duruyorum be :kk::kk:
:yikildim::yikildim:
Ara
[COLOR="Black"]walla şaşırdımSmile...hepsi ayrı ayrı şeyler istemiş...
hiç dua gelmemiş akıllarına, yani din ikinci planda kalmış...
[/COLOR]
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sevgi bu iste ornek olsun soyle 5 1,371 04-12-2022, Saat: 02:25 PM
Son Yorum: wildfang
  İşte dünyanın dönerken çıkardığı ses _AL0n3_ 1 968 02-11-2009, Saat: 07:44 PM
Son Yorum: PesmisT GirL
  işte deha... ZeNabiN 6 1,452 05-05-2008, Saat: 02:40 PM
Son Yorum: AfrâsyâB
  evet arkadaşlar işte galatasaray ın çiftetellisi mavi ay 7 1,209 02-10-2008, Saat: 09:44 PM
Son Yorum: mavi ay
  Ve işte SiZe Müzik Piyasasını sallayan albüm.. Masal_yuzLu 8 1,346 10-10-2006, Saat: 01:46 AM
Son Yorum: ROSE

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi