:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bi biskrem versem...
yok ben sana tuğba ekıncıyı ayarlıycam sana nını yerıne o şimdi asker sarkısını soler sende uyursun olarmı Smile Smile bak senı nekadar dusunuyom Smile Smile alttakı bana askımı getrımısın sana butun bıskremlerı alıyım yeterkı getır
Ara
[COLOR="Indigo"]sen bana ayarla tuğba ekinciyi gerisi kolay...

alttaki bi biskrem versem müslüm gürsesten paramparça şarkısını mırıldanırmısın?
[/COLOR]
Ara
paramparca bukadarını bılıom yetermı Smile Smile ok ayarlarım tabıkı ayıpsın sendenmı esırgıycem yafff Smile Smile alttakı bı bıskrem vermesem sana benle gezermısın
Ara
[COLOR="Indigo"]dur jeton düşsün önce...wersenmi wermesenmi...gerçi farketmez, wersende wermesende gezeriz...

alttaki bi biskrem versem ayakkabılarını bana verirmisin?
[/COLOR]
Ara
veririm zaten memnun diilimmBig Grin
alttaki bi biskrem versem gelinliğimi sen alırmıısn?
Ara
alırım tabekı ne demek.alttakı bı bıskrem versem yelıse dusununde bılezık takarmısın Smile Smile
Ara
[COLOR="Indigo"]burma bilezikBig Grin takarım......

alttaki bi biskrem versem beni film yıldızı yaparmısınBig Grin
[/COLOR]
Ara
walla yapmak isterdim ama senden film yıldızı falan olmaz...
alttaki sana bi biskrem versem benimle karayip adalarına gelirmiisin???
Ara
bılmem bı düşünıyım.Qetesh kardesım ben senı yaparım fılm yıldızı Smile Smile ama bana bı cıkolata alırsan yoğsa yoğ biskremde ıstemıom
Ara
[COLOR="Indigo"]okiş anlaştıkWink...

alttaki bi biskrem wersem sevgilim olurmusunBig Grin
[/COLOR]
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bi biskRem veRsem .......yaPaRmısıN..? =) duyqushh 3 842 09-10-2008, Saat: 01:53 AM
Son Yorum: iLLeth.!
  Alttaki Üye Sana 50.000Ytl Versem? BiRiciGim 64 5,744 06-12-2008, Saat: 06:01 PM
Son Yorum: Patikli_Penguen
  alttaksana ........ para versem metal_cix 2 754 10-27-2007, Saat: 03:50 PM
Son Yorum: metal_cix
  Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?? Melek06 10 1,436 05-20-2007, Saat: 08:38 PM
Son Yorum: Melek06
  Bi Biskrem Versem ..? Ñ•qρα кJмя 393 29,773 01-16-2007, Saat: 04:57 PM
Son Yorum: happy yeliz

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi