:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dikkat Uyarı!!
ortak neden hemen aydınlattın bırak karanlıkta kalsaydı öle her geleni aydınlatırsak iflas ederiz Big Grin
Ara
Aydınlık bir Türkiye içinBig GrinBig Grin
Ara
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ortak neden hemen aydınlattın bırak karanlıkta kalsaydı öle her geleni aydınlatırsak iflas ederiz Big Grin

hımm demek öle diyonuz murat bey
hem duygusuz .com bilmeyenlere bişiler öğretmiyormu ben bunu biliyom ve söylüyorum vede çok seviyorum duygusuzda olmayı herşeyi burda öğreniyom ...Smile
tekrar tşkler Yargıç Smile Smile
Ara
Kameraya el sallayın arkadaşlar canlı yayındasınızBig GrinBig Grin
Ara
aman ortak kamera çek üztümden alerji yapıo bende Big Grin
Ara
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm demek öle diyonuz murat bey
hem duygusuz .com bilmeyenlere bişiler öğretmiyormu ben bunu biliyom ve söylüyorum vede çok seviyorum duygusuzda olmayı herşeyi burda öğreniyom ...Smile
tekrar tşkler Yargıç Smile Smile

iide birazda sen çaba göster hep hazıra alışma Big Grin
Ara
Forumun istihbaratı malumBig Grin
Ara
tmmda biz ortağız demi beni boşver sen diğerlerine bak Big Grin
Ara
Ortak saçların az bozulmuş biraz düzelt yavBig GrinBig Grin
Ara
saol ortak uyarı için hemen saçları tarayıp geliom ben sen dikkat et dosya düştü düşecek Big Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Nereyi öptüğünüze çok dikkat edin!.. YasSmin 10 1,727 05-23-2011, Saat: 01:23 PM
Son Yorum: ZencefiL
  dikkat çekmek isitorum:) MaNeSiA 41 4,505 04-07-2008, Saat: 07:43 PM
Son Yorum: MaNeSiA
  Forumda çapkınlık yapacakların dikkat edecekleri noktalar... :)) GCLRNFNS 3 842 09-30-2007, Saat: 11:46 AM
Son Yorum: PCKoPaT
  hadi bakem siteye hucum ...dikkat! ***Suclu*** 27 3,126 01-28-2007, Saat: 01:45 AM
Son Yorum: Yaeşaren

Konuyu Okuyanlar: