:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galatasaray ??in Her?ey .....
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi s?persin yaaa... m?kemmmel bi payla??m olmu?.. Bi kez daha gs li oldum... Wink

Dedik ya her?ey Galatasaray i?in SmileSmileSmileSmile ez bekle g?r bak neler olacak burdaa SmileSmileSmileSmile
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Harika diyorum kusursuz te?ekk?rler f?rt?na....

Yarg?? efendi t?kler.....Smile
İNGİLİZCEYİ MANCHESTER'DAN
FRANSIZCAYI LYON'DAN
AVRUPA'DA BAŞARIYI GALATASARAY'DAN ÖĞREN !!!
Helal olsun fırtına bi kere daha gurur duydum çok teşekkürler paylaşım için
Pessimist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Helal olsun f?rt?na bi kere daha gurur duydum ?ok te?ekk?rler payla??m i?in

Eeee Sar? K?rm?z? denilince akan su durur beee ....SmileSmileSmileSmile

Fenerli Be?ikta?l? arkada?lara duyurulur : Do?ru yolu bulun art?k ..SmileSmileSmile
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fenerli Be?ikta?l? arkada?lara duyurulur : Do?ru yolu bulun art?k ..SmileSmileSmile

bencede Big Grin
SmileSmileSmileSmileSmile

fENERBAHÇE VE bEŞİKTAŞ lı arkadaşlara üzülüyorum geröekden , neden bu ızdırabı çekiyorsunuz. Gelin Galatasaray a keyfiniz kaçmaz valla ..SmileSmileSmileSmile

CİM BOM BOM
s?persinnnnnnnn f?rt?naa la iiyiki gsliyimm tak?m?m? sefiom ben beaaa..... bis kimseye bensemeyissss....
frkl?y?ss ??nk? gsliyisss
Aynen katılıyorum ..

+1
+1
+1

Sevg ...
aynen kat?l?yorum helal bee
valla arkada??m ben bunu nick olarak kullan?rsam k?zmass?n demi
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Fenerbahçe 78 – 50 Galatasaray Ñ•qρα кJмя 3 903 04-13-2022, Saat: 01:44 PM
Son Yorum: wildfang
  Tek Büyük Galatasaray romantiq_exelance 9 1,266 04-12-2022, Saat: 05:56 AM
  galatasaray EN'ler ve İLK'LER romantiq_exelance 1 633 04-12-2022, Saat: 05:52 AM
  Dört dörtlük Ümit Karan!Dört dörtlük Galatasaray! Pessimist 2 879 04-11-2022, Saat: 04:56 PM
  :::::::::galatasaray Res?mler?::::::::::: NiGhTmArE 12 1,627 04-03-2022, Saat: 01:08 PM

Konuyu Okuyanlar: