Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Exselans kankim sende doktorluk da varm??...:p
??p diye yazd?n re?eteleri...Big Grin

evet kanki ben amerikadaykende prf doktor ziya derLerdi...Big GrinBig Grin
Ara
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne bilim yahu evdeyiimmm...oturuyorummm...ba??m agr?yooooooo....
alemsin megaloman yaff..bak biz ?imdi i?ten ??kt?k bizim daha ?ok a?r?yo ama napal?m mecburuz ald?r?? etmiyozz...seninki fazla oturmaktand?r ??k birasss dolass bence...h?mmm ge?mis olsun bu arada...:o :o :o
Ara
teşekkür ederimm.canım yaaaa
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet kanki ben amerikadaykende prf doktor ziya derLerdi...Big GrinBig Grin

Hehee kanki bende de g?bek var eritmek i?in ne yapmam laz?m?...Big Grin Big Grin
Ara
ya ben size ne dedim ben gelesiye kadar hiç kimse hiç bişiyazmasın demedim mi..???? :p :p Big Grin yaaaa yine olmuyor yine olmuyor msn açılmıyor..Sad
Ara
tutiiiiiii haklıııııııııııııııııııııııııııııı
kusura bakmayın yanlışlık olduuuuuuuuuuuuuuuu
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehee kanki bende de g?bek var eritmek i?in ne yapmam laz?m?...Big Grin Big Grin

kanki benden sana tavsiye spor yap....Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kusura bakmay?n yanl??l?k olduuuuuuuuuuuuuuuu

?nmLi de?il cnm..
Ara
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kusura bakmay?n yanl??l?k olduuuuuuuuuuuuuuuu

Bi daha olmas?n...:mad:

Hehee ?aka ?aka hadi bir kere daha olabilir...Big Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi