Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biliyodum sizde bi?eylerr oldu?unuuuBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

sen sus i?ine bak Big Grin
Ara
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biliyodum sizde bi?eylerr oldu?unuuuBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

kanki baq melis aplam anlam?? bizde ?ey oldu?unu eeee ?ey yaa h?? bi?ey yani...Big Grin
Ara
yaw tövbe tövbee bu site aile bi sitedir(o nasıl oluyosa)Big GrinBig GrinDBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw t?vbe t?vbee bu site aile bi sitedir(o nas?l oluyosa)Big GrinBig GrinDBig GrinBig GrinBig Grin

zaten biz bir aileyis Big Grin
Ara
250px-

yaff bak?n size karpuz almi?em kesinde yiyek yaf...Big Grin
Ara
buse38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beni ?zleyen yokmuuuuuuuuuu a?kolsun..j?st?mSad Sad Sad yarg????

ZATEN B??EYE K?SMESEN Y?RE??ME ?NECEK CADI O KONUYU A?TI?IMDA SEN?NLE G?R???YORDUK ZATEN NEYSE AK?AM AK?AM NETTEYD?M YAFFF NEYSE SEN?NLE BU KONUYU KONU?ACA?IZ AMA ??MD? G?D?YORUM HO??AKAL TATLI KIS GEL?NCE G?R??ES? BY.....
Ara
hadi kestim yen gariBig GrinBig Grin
Ara
p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wayys beah bizi ?sleyen yoq peki ?le olsun al?nd?m valla =''(( ben gidim da da gelmim eh??hh??

YAFFF ONLAR UZUN S?RED?R YOKTU ONDAN A?TIM O KONUYU SENDE ?ZLENENLERDENS?N AMA BU KADAR ?ABUK G?DENLERDEN OLMA....
Ara
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi kestim yen gariBig GrinBig Grin

saoL yaff
bide sana zahmet bana yedirsene...Big GrinBig Grin:p
Ara
aç ağzınıBig GrinBig GrinBig Grinuçak geliyooo
Ara

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi