:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evde Oturuyorsunuz Ve Azrail Geldi Dediki Senin IÇin Geldim Ne Dersiniz..?
Hoşgeldin gözümün çırası ...
Ne kadar hoşgörülüsün EzberimsinSmile
Bu kadar kısa zamanda beklemiodum ama HoşgelldinSmile
Ara
qeLecein warsa qÖreceinde war Big GrinBig Grin derim büyük ihtimaL Big Grin
Ara
Ben olsam hoşgeldin al canımıda kurtulayım bu hayattan derdim hayattan bıktığım için.
Ara
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben olsam hoşgeldin al canımıda kurtulayım bu hayattan derdim hayattan bıktığım için.

ßu KAdar İSyankar oLma Bea (:
Ara
hadi gidelim
Ara
demekki yaşamın sonu bugünmüş hadi görevini yapta gidelim derdim.
Ara
hos gelmıs sefa getırmıs allahın emrı omrumuzde bu kadarmıs demekkı deyıp canımı almasını beklerım
Ara
o an geldiğinde,şehadet getirmekten başka bişey yapabileceğimi sanmıorum.çünkü o an en önemlisi bu olurdu.tabi bu işin ciddi boyutu.ALLAH tan gelene boynumuz kıldan ince.
Ara
[quote=SABIRLI]o an geldiğinde,şehadet getirmekten başka bişey yapabileceğimi sanmıorum.çünkü o an en önemlisi bu olurdu.tabi bu işin ciddi boyutu.ALLAH tan gelene boynumuz kıldan ince.[/quote
çok doğruuuu
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu isim senin neyin oluyor tatlı_cadı 792 61,170 04-10-2022, Saat: 04:34 PM
Son Yorum: wildfang
  Bu Isim Senin Neyin Oluyor....... GCLRNFNS 8,797 445,825 05-31-2021, Saat: 08:37 AM
Son Yorum: Gü-lŞ«m-se
  ♥ Benim Icin Napardın? ♥ tatlı_cadı 887 62,726 06-06-2012, Saat: 04:37 PM
Son Yorum: adyge55
  BiR GüN İçiN İstediğin HeRŞeY Olsaydı ne yapardın ??? _eRen_ 38 4,642 03-23-2011, Saat: 01:46 PM
Son Yorum: Hasretiim
  Şu anda mutlu olmak için neye ihtiyacın var ? acemhe 71 7,942 02-14-2011, Saat: 01:27 PM
Son Yorum: tugfan

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi