04-10-2016, Saat: 02:48 PM
Ve bulut, güneşe aşık oldu
|
Acemhe'den :P
|
|
04-10-2016, Saat: 02:48 PM
Ve bulut, güneşe aşık oldu
04-12-2016, Saat: 11:40 AM
Sen benim okumadığım, ama içini bildiğim ve yaşamak istediğim en değerli kitaptın . . .
04-22-2016, Saat: 09:04 AM
O kadına yalan yere sarılmışlar,
Sen cennete gider gibi sarıl ...
04-22-2016, Saat: 09:56 AM
Ne fırtınalar atlattı bu yurek..Ne yangınlar söndürdü içinde...
''Yoruldum,bıttım,tukendım'' derken..SEN cıktın karsıma!Kül oldu umutları ,hayallerii.. Hep acının ıçinde buldu kendını sebepsiz... [B]Kanayan yarama merhem oldu o gözlerın.. [B]Kendımı hapsettıım o karanlık dunyamdan cıkarıp,masmavı hayellerle bulusturdun benı... [B]O kadar masum,okadar içtendiki yuregın..Benı kendıne hapsettı.. [B]Hayellerımın yerınıı; acı,huzun,gozyası alalıı ılk kez[B] hayat bana güldü..Senı cıkardı karsıma hıc beklemedıgım bı anda... [B]İyikide cıkardı! [B]İyıkı bendesın.. [B]Iyıkı sende yuregım.. [B]O kadar cok ıyıkı varkı sana daıir sayabılecegım..Sözcukler kıfayedsız kalıo bı yerde ıcımdekılerı anlatmaya.. [B]Suan okadar cok mutluyum kıı..Ve bır o kadarda korkuorum.. [B]Bu ruyadan uyanmaktan korkuorum..Senı kaybetmekten, tekrar acı cekmekten korkuyorum.. [B]Bi an gelıp kayıp gıdecekmıssın gıbı gelıyo ellerımden.. [B]Aglıyorum..acı cekıyorum ıcten ıce..Ask bu olsa gerek..Acıyla iç içe.. [B]Sende bılıyosun aslında... [B]''Aşk'' yakar.. Sen O'na uyma emi guzel gözlum... [B]Benı ''senden'' [B]Senı ''benden'' [B]Askı ''yuregımızden'' [B]Alma! [B]Bırak açmaya devam etsın kalbımızde askın cıceklerı, [B]Koparma! [B]Askı sen varsın dıye sevdım..Benı aska küstürme.. [B]Ne olursa olsunn gıtme.. [B]Bitme![/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]
05-09-2016, Saat: 12:39 AM
Hep az konuşursun diyorlar,
Bilmiyorlar ki kâğıtlara anlattıklarımı Kendime dahi anlatamadım ben...
05-11-2016, Saat: 06:43 AM
Nasıl biri diye sorarlarsa,
"Baharı ve şiiri severdi" de...
05-14-2016, Saat: 06:59 AM
Sen o kadar birsey söylemeden gidersin ki,
üstüne milyonlarca şey söylenir
05-26-2016, Saat: 10:07 AM
Güçsüz bir adamdı,
"Heran gidecek tedirginliğini" geldiği gün verdi. Ben ise güçlü bir kadındım, "Gidecek bir adama" gideceği güne kadar eşlik ettim. Gitti, Ve, BİTTİ!
05-31-2016, Saat: 11:42 AM
O, tam da benim yazmak istediğim bir şiirdi . . .
06-14-2016, Saat: 02:12 PM
Elbet birgün buluşacağız...
Zeki Müren yanılmış olamaz! |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|