:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En çok hangi üye dikkatinizi çekiyor???
Rapunzel , Moby ve sudenaz şuan dikkatimi çeken üyeler WinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink

Kimdirler nereden gelmişler nereye gidiyorlar SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rapunzel , Moby ve sudenaz şuan dikkatimi çeken üyeler WinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink

Kimdirler nereden gelmişler nereye gidiyorlar SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
taße ßiS kimSenin dikkatini çekmioS hıh!!! Big GrinBig Grin Tongue
Âh be.
Ara
amylee Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
sadom aşkım çekiyo
Ara
george w. bush Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
rüya güzeli Big GrinBig Grin
Ara
muslum gurses Big Grin
Ara
bence sevda yurekli
Ara
first ßen niekine dikkat çekiom yanLış birşeymi yaptım yoksam :yikildim:

diadora, first, rose, admin, petetonq, yarqıç, creature, morcivet, erci Big GrinBig Grin sanırım bu kdrcık Big Grin
Ara
Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:first ßen niekine dikkat çekiom yanLış birşeymi yaptım yoksam :yikildim:

diadora, first, rose, admin, petetonq, yarqıç, creature, morcivet, erci Big GrinBig Grin sanırım bu kdrcık Big Grin
ßenCede ßu kadar yeter Sad
Âh be.
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kalbiniz hangi durumda..? BiRiciGim 182 18,504 05-07-2021, Saat: 03:44 PM
Son Yorum: badelie
  Bu Şarkıcının Hangi Şarkısını Seviyorsun Beyaz 17 2,699 03-22-2021, Saat: 07:44 PM
Son Yorum: badelie
  Evet arkadaşlar sitemizde en çok hangi üyeyle tanışmak isterdiniz.... rocker_nergiz 181 17,875 03-20-2015, Saat: 01:11 AM
Son Yorum: acemhe
  Foruma geldiğinizde ilk dikkatinizi çeken üye? acemhe 6 1,640 03-13-2012, Saat: 09:58 AM
Son Yorum: Patikli_Penguen
  hangi şarkıyı kime armağan edersin ? CReATuRE 120 13,747 04-22-2011, Saat: 09:37 AM
Son Yorum: sun fairy

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi