Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeeee ne c?mertli?i her i?i benden beklemeyin yahu....Big Grin :p
bak bak bakkkk ?ay?n? koyal?m ?ekerini getireli moldu ba?kaBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinhadi sen getir ?u ?ekeri git bakkaldanda ?ay?n yan?na bi?iyler all aaa Big GrinBig Grin:Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:p :p :p
Ara
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazd???n yere git orda d?zelt var ona gir bu arada cad?c?k ve exselans sizde al?nt?dan silinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
sende anl?nt?dan silmen laz?m bizim gibi..Big Grin
Ara
[HTML][/HTML]
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sildim melis apla...Big Grin
afferimm ablamBig Grin Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende anl?nt?dan silmen laz?m bizim gibi..Big Grin
kuzum sildim bnBig Grin
Ara
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak bak bakkkk ?ay?n? koyal?m ?ekerini getireli moldu ba?kaBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinhadi sen getir ?u ?ekeri git bakkaldanda ?ay?n yan?na bi?iyler all aaa Big GrinBig Grin:Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:p :p :p

yaa ?eyy al?r?mda bende para kalmad? sende veya cad?da warsa al?r?m...Big GrinBig Grin
Ara
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kuzum sildim bnBig Grin
ben silmedim abla dur sileyim..Big Grin
Ara
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa ?eyy al?r?mda bende para kalmad? sende veya cad?da warsa al?r?m...Big GrinBig Grin
ba?ka derdin..allah allah..Big Grin Big Grin
Ara
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ba?ka derdin..allah allah..Big Grin Big Grin

sende ne pintiymi?sin haaBig Grin
melis abla nas?ls?n aplac?m para verde bi?iler alal?mBig GrinBig Grin
Ara
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa ?eyy al?r?mda bende para kalmad? sende veya cad?da warsa al?r?m...Big GrinBig Grin
aaaa ?una bak sen ne eli a??k birimi?in b?leBig Grin
Ara
sildim arkada?lar.?z?r dilerim.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi