Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheh saoL ?ekeride getirirmisin..Big GrinBig Grin:p
hani sende bi c?mertlik yap?p getirn cad?c?k bende sevmem ?ay? ?akt?rma biz cola i?elimBig Grin
Ara
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin bu yuh laf?na bu ?ekilde kar??l?k verebilme g?d?n? anlamakta g??l?k ?ektim
yuh g?zel bi laf diil biliyorum ama salla gitsin bo?wer..bakar?z ilerki g?nlerde de ben yazar?m ona..:p Big Grin ?de?mi? oluruz..Big Grin
Ara
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben burdan c?k?omuyum die sorsana nas?L denk gelmioLar...Big GrinBig Grin
g?zel bi soru ama bilmemBig Grin
Ara
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hani sende bi c?mertlik yap?p getirn cad?c?k bende sevmem ?ay? ?akt?rma biz cola i?elimBig Grin

eeeee ne c?mertli?i her i?i benden beklemeyin yahu....Big Grin :p
Ara
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hani sende bi c?mertlik yap?p getirn cad?c?k bende sevmem ?ay? ?akt?rma biz cola i?elimBig Grin
yok yok ?akt?rmam..Big Grin evt biz cola i?elim..Big Grin
Ara
ben silemiyorum.bilen varsa s?ylesin siliyim.
Ara
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:g?zel bi soru ama bilmemBig Grin

h?????? ii tmm nese...
Ara
orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben silemiyorum.bilen varsa s?ylesin siliyim.
yazd???n yere git orda d?zelt var ona gir bu arada cad?c?k ve exselans sizde al?nt?dan silinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben silemiyorum.bilen varsa s?ylesin siliyim.
orda d?zelt yaz?yor arkada??m ordan msn adresini sile bilirsin..Wink
Ara
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazd???n yere git orda d?zelt var ona gir bu arada cad?c?k ve exselans sizde al?nt?dan silinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ben sildim melis apla...Big Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi