:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ewet sitemizde en çok kıme Gıcık oluyorsun??...
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu konuya 101. mesajı yazana gıcık oluyorum ?:S?

OHHHH CANIMA DEYSİN!

Helelelehelelele
Ara
heeeee musti

100 msj bnimm iştee

gıcık olduğun o kişi bndimm dimee

hıh :'(:'(

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
heaa aynen oleeeBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heaa aynen oleeeBig GrinBig GrinBig Grin

snde musti gibi bana gıcık oLsnnn

öLe oLsnnn
Ara
ZUahahahahhaa 101 di ooo leleleoeleoeleo
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hık m sevenlerı ayrıan dıyınce cok buyuk suclama olur bu

ama sunuda var baskasının sözune kana kısıler seven denmez Wink umarım sende bunu anlarsın sevıyosan kımseyı dınlemsssın zaten Confusedmiley17:
mrk etme ben onların lafına kanmam ama baskalarını kandırıorlar ıste
Ara
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mrk etme ben onların lafına kanmam ama baskalarını kandırıorlar ıste

sen kendını bılıyosan sorun yok Confusedmiley17:Confusedmiley17: eger kandırıyolar dedıgın kısı karsı tarafınsa bosver uzulmeye degmez ufak bı söz e kanan kısıyede degmez :SmileSmileSmileSmile
Ara
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen kendını bılıyosan sorun yok Confusedmiley17:Confusedmiley17: eger kandırıyolar dedıgın kısı karsı tarafınsa bosver uzulmeye degmez ufak bı söz e kanan kısıyede degmez :SmileSmileSmileSmile
degcek kısı olunca ıste oluor nese salla onların hakkında bsy konusmak ıstemıorum
Ara
ablamm kazandı yha daha ne istiyonuzzz aaaaa
Ara
kendime ......
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun lover 3,383 192,180 04-09-2022, Saat: 02:39 PM
Son Yorum: wildfang
  Bir Buket GüL Olsaydı Sitede Kime Vermek isterdiniz? €BeRimSin 850 53,556 04-02-2022, Saat: 03:19 AM
Son Yorum: wildfang
  en son kime ne hediyesi aldın hıııı df1984 47 6,771 05-07-2021, Saat: 02:32 PM
Son Yorum: Gü-lŞ«m-se
  elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn..... GCLRNFNS 1,170 71,671 11-04-2015, Saat: 10:27 AM
Son Yorum: acemhe
  Evet arkadaşlar sitemizde en çok hangi üyeyle tanışmak isterdiniz.... rocker_nergiz 181 17,937 03-20-2015, Saat: 01:11 AM
Son Yorum: acemhe

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi