:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fotoğraf & çekimi ile ilgili ...
Yok ben o taraflarda değilim orası bana oldukça uzak fotoğraf konusunda herhangi bir bilgiye ihtiyacımız olduğunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunabiliriz.Bana göre fotoğrafta insan ölünceye kadar hep öğreneceği birşeyler vardır.Özelliklede günümüz fotoğrafçılığında...
Ara
bende pendikte değilim zaten evet fotoğrafçılıkta öğrenilmesi gereken okadar çok şey varki yetişmek zor valla ben çok seviyorum çekmeyi baskıyı falanda neyse teşekkürler
Ara
sevgili dostum yargıç söylediklerine aynen katılıyorum. fotoğraf konusunda öğrenme ve öğreti sınırsızdır. sınırsız birşeyi sınırlamak bizim ne hattimize estğf.... tanrı misali.....
Ara
zaten ortada sınırlanmış birşey yok sanırım, tabikide kimse sınırlayamaz .öğrenmeyi ve öğretiyi sınırsızdır zaten benm sorum bu değildi sınırlama veya sınırsız muhabbeti değildi yinede teşekkür ederim
Ara
o cevap yargıça gitmişti ama neyse sibel sen üzerine alındın..neysesenin soruna gelince ben ortalama 5 yıldır yapıyorum bu işi. ve yaklaşı 3 yıldır istanbul fotoğraf dayım genellikle işin grafik kısmındayım ama çekim vebaskıda da tecrübeliyimdir. işyerinde ki arkadaşlar daha çok işin tasarım kısmında iyi olduğuğumu söylerler..
Ara
teşekkür ederim ...
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dijital fotoğraf makinalarınızın pilleri çabuk bitiyorsa MaSaL 0 503 01-17-2011, Saat: 11:13 PM
Son Yorum: MaSaL

Konuyu Okuyanlar: