:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Okyanustur Kalbim. Sen Deniz Kızı
Saolun eskı dostlarım.
bigün Senin şiirlerinin Havasini Ahengini çözersem Büyüsü Bozulmaz Dimi Onlar Hep Anlatmak Istedikleri Gibi Kalirlar Hep Smile çok Sade Bazen , Bazende Sir Gibi Sakli Içleri Bana Göre TabiSmile

güzel Teşekkürler Uzun Zaman Sonunda Okumak Iyi Geldi Bana ..pek Bakamadiğim Için Son Zamanlarda ...
Ara
Alıntı:bigün Senin şiirlerinin Havasini Ahengini çözersem Büyüsü Bozulmaz Dimi Onlar Hep Anlatmak Istedikleri Gibi Kalirlar Hep Smile çok Sade Bazen , Bazende Sir Gibi Sakli Içleri Bana Göre TabiSmile

güzel Teşekkürler Uzun Zaman Sonunda Okumak Iyi Geldi Bana ..pek Bakamadiğim Için Son Zamanlarda ...

Estgf n demek Smile
cozmek degılde, cozulecek bıseylerın oldugunu bılen ıkı kısı var, bırı sen, dıgerıde bı kardesım.
cozulur ınsallahda, bızıde anlayan cıkar bı gun.

Saolasın guzel yorumun ıcın. gozlerıne saglık.
sözler anlatır ne demek istediğini tabi ne şekilde anlattığını anlayana Wink anlatmak istediğini .umarım seni anlayabiliyorumdur ..ben teşekkür ederim sende sağolasın Smile
Ara
Alıntı:sözler anlatır ne demek istediğini tabi ne şekilde anlattığını anlayana Wink anlatmak istediğini .umarım seni anlayabiliyorumdur ..ben teşekkür ederim sende sağolasın Smile

Smile Eyyywallah
SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Senin Olsun Kalbim mutlu mutlu 1 881 05-03-2009, Saat: 11:18 PM
Son Yorum: TutkuM
  Deniz gözlüm.... ufuk_can 7 1,298 03-13-2009, Saat: 01:49 PM
Son Yorum: ufuk_can
  Bir Kalbim Kaldı ufuk_can 2 868 11-26-2008, Saat: 05:56 PM
Son Yorum: ufuk_can
  KALbİM ELLEriNDe dj_FoRzA 9 1,509 10-22-2008, Saat: 07:24 PM