:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rüyada Kırlangıç Görmek
Hasretiim
#1
Rüyada Kırlangıç kuşunu görmek, mal olarak yorumlanir. Rüyasinda bir kirlangiç tuttugunu veya kendisine hediye edildigini görmek, bir miras yüzünden eline birçok mal geçecegine delalet eder. Evinde bir kirlangicin yuva yaptigini gören, bekarsa evlenir, evli ise çocuklarindan veya yakin akrabalarindan birisini evlendirir veya evli bir çifti evine misafir eder. Bir kırlangıç için evinde ona bir yuva yaptigini gören, uzak bir akrabasindan ummadigi bir zamanda miras yer veya bir piyangonun büyük ikramiyesini kazanir. Bir kadinin rüyasinda bir kirlangicin penceresine kondugunu görmesi, hayirli ve müjdeli bir haber alacagina delildir.

İbn-i Kesire göre; kirlangiç görmek, emniyet ve rahata isarettir. iki kirlangici yan yana gagalasirken görmek, o evde dirlik ve düzenlik bulunduguna delalet eder. Kirlangiçlari havada uçarken görmek, o yerde bereket ve bolluk olacagina; kirlangiçlarin ötüstüklerini görmek, o yilin nese ve saglik içinde geçecegine delalet eder. Kirlangiçlarin havada turnalar gibi katarlar halinde geçtigini görmek, emniyete ve hayir islemeye tesvik olarak tabir olunur. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen kirlangiç mal. mübarek bir adam, bir kadin yahut okuyan bir çocuktur. Bundan dolayi bir kirlangiç tuttugunu gören kimse haram mal alir.

Bir kimse kendi evine kırlangıçların dolduğunu görse, aldigi mal helaldir. Bazilari da, kirlangiç, edip, geçimii ve takva sahibi bir adamdir. dediler. Bir kimse kendisinin bir kirlangica faidesinin dokundugunu görse, o kimsenin bir arkadasi ve ahbabina bir faidesi dokunur.

Kırlangıcı tuttuğunu görse, bir kadina zulmeder. Kirlangiç eti yedigini gören kimse bir düsmanlikta bulunur. Birtakim kirlangiçlarin kendi evineden çiktigini görse, yolculuk sebebiyle akrabalarindan ayrilir. Rüyada görülen kirlangiçlar, ölüme ve çok üzüntüye isarettir. Yine kirlangiç, is ve hareket, ses sanati ve enginlikte hayra isarettir. Kirlangiç görmek ekseriya kadinlar hakkinda iyidir. Çünkü rüyada kirlangiç görmek, emin. itimat edilir, evi için idareci ve tedbirli bir kadinla evlenmeye isarettir.
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  O~o?RüYa GöRmeK!?o~O AG!R A?La 4 892 04-06-2022, Saat: 12:42 PM
Son Yorum: wildfang
  Rüyada Düğün Görmek Hasretiim 0 674 05-15-2011, Saat: 12:19 AM
Son Yorum: Hasretiim
  Rüyada Sütlaç Görmek Hasretiim 0 882 05-15-2011, Saat: 12:14 AM
Son Yorum: Hasretiim
  Rüyada Doğum Görmek Hasretiim 0 667 05-15-2011, Saat: 12:12 AM
Son Yorum: Hasretiim
  Rüyada Bavul Görmek Hasretiim 0 836 04-17-2011, Saat: 07:46 PM
Son Yorum: Hasretiim

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  Tarih: 03-29-2024, 08:59 AM