:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık 2011
sıla
#1
21%20balik.jpg

[SIZE="3"]2011 yılı gelecekle alakalı umutların ön plana gelmeye başlayacağı bir yıl olacak. İdeallerinizi belirli bir noktaya odaklamanız için her şeyden önce disiplinli bir şekilde çalışmak ve mesleki açıdan kendinizi geliştirmeniz gerekmektedir. Zaman çalışmanızı gerektirmekte ve evli bile olsanız ihtiyaçların karşılanmasının mümkün olmadığı zorluklar nedeniyle huzursuzluklara neden olmaktadır. O nedenle kariyerinizi geliştirici, yeniden iş hayatının içinde yer almanızı veya hali hazırdaki işinizle ilgili değişimlerde bulunarak ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayıcı tedbirleri mutlak almalısınız. Değişkenliklerden uzak durarak, hassasiyet içinde olmak, alınganlıklar göstermek, en ufak bir şeyi kafanıza takarak kendi iç dünyanızda ikilemler yaşamaktan uzak durmalısınız.
2011 yılında etkili olacak bir başka enerji ise Satürn gezegeninin evlilik, ciddi ilişkilerle ilgili yaşam alanınızdaki seyridir. Sizler bu etki altında, öncelikle sürecin başlamasıyla beraber, bugüne dek yaşadığınız ilişkilerden farklı bir sorumluluk anlayışı sizi sarmaya başlayacaktır. İlişkisi olanlar bu süreçte birlikte oldukları kişiye karşı daha fazla bağlılık gösterdikleri gibi beraber oldukları kişi de aynı şekilde davranmaya başlayabilir.

BALIK BURCU AŞK HAYATI
3 Nisan-25 Mayıs ailenizle olan ilişkilere dikkat etmeli, karşılıklı inatlaşmalardan uzak durmalı. Bunun dışında gayet olumlu geçebilecek ve sorunları konuşabileceğiniz bir dönem olabilir. Yuvanızla ilgilenebileceğiniz, sosyal yönden evinizin şenlikli bir yer haline gelmesi. Değerlerinize aşırı sahip çıkışınız fakat bütün bunların yanısıra ılımlı ve hoşgörülü olmanız gereken bir dönem.
19 Mayıs-1 Temmuz arası ise ciddi ilişki ve evliliklerde karşılıklı atışmalar, partnerin ve sizin kendi isteklerinizi birbirinize dayatmaya çalışacağınız gergin bir dönem. Eğer karşılıklı uzlaşı içinde olabilirseniz birbirinize karşı son derece büyük bir tutku ve aşk hissedebilirsiniz. Partneriniz bu dönemde kendi egosunu size daha fazla hissettirmeye çalışabilir.
2 Temmuz aşk konusunda şanslı bir dönem. Sezgilerinizin yükselişe geçmesi değerlerinize olan düşkünlüğünüz ve yaşadığınız ilişkiye duyduğunuz bağımlılık, sahiplenici tavırlar ve duygusal yaklaşımlar söz konusu. İlişkinizin evliliğe dönüşmesi adına umutlanmaya başladığınız bir süreçe girebilirsiniz.Mutluluk sizden yana!

BALIK BURCU İŞ VE PARA HAYATI
6 Nisan-30 Nisan parasal kazanımlar konusunda aktif, girişimci ve kazanmaya yönelik ilişkiler ağı kurmanızı sağlayan enerjiler. Yalnız bu dönemde iş yaptığınız kişilerle ve iş bağlantılarınızda agresif tutum içinde olmamanız size pek çok fayda sağlayabilir. Paranıza dikkat etmeli, ani ve fevri kararlar vermemeli, paranıza sahip çıkmalısınız.
4 Ekim -11 Kasım mesleki konularda yeni girişimlere istekli olacağınız, gücünüzü ve kontrol isteğinizi dizginlemekte zorlanacağınız bir süreç. Bu dönemde otoritelerle olan ilişkinizde dikkatli olmaya çalışmalısınız. Orijinal sıradışı fikirlerinizi hayata geçirebileceğiniz işlerle alakalı araştırmalar yapmaya ve girişimci olmaya çalışmalısınız. Agresif tavırlardan ve sabit fikirlilikten uzak durmaya çalışmanız size faydalar olarak geri dönebilir.
18 Ekim-12 Kasım mesleki konularda ilişkilerin ön plana gelmesi, iş seçeneklerinin artışı ve bu artışla alakalı konularda dağılmalara yol açabilecek bir zaman. Seçeneklerinizi değerlendirirken kendi yeteneklerinizi ön planda tutmaya çalışmak faydalı olacaktır. çevrenizdeki kişilerle sıkı ilişkileri sürdürürken herkesle iyi olmak zorunluluğu hissedebilirsiniz. Bu durumun karşılığını alamadığınızda zorluklar yaşanabilir.

BALIK BURCU SAÄžLIK HAYATI
17 Şubat -13 Mart psikolojik yönden gizli saklı yaşanan ilişkiler nedeniyle kendinizi eşit şartlarda hissetmemenin getirdiği gerilimler. Duygularınızı gizlemek. İlişkide kayıtsızlıklar nedeniyle gerilime açık bir zaman olabilir. Partnerinizle aranızda oluşabilecek mesafe duygusunun getirdiği sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken daha özgür düşünmek, bağımlılıklarınız konusunda daha dikkatli hareket etmeye çalışmak olmalıdır.
12 Temmuz-6 Ağustos Duygusal açıdan hassas bir dönem. Bazı eski rahatsızların çok can sıkıcı olabilir ama eskisi gibi zor geçmeyecek.Yıl sonuna doğru rahat bir zaman geçireceksiniz.[/SIZE]
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balık 23.01.2014 ZencefiL 0 356 01-23-2014, Saat: 10:30 AM
Son Yorum: ZencefiL
  Balık 04 06 2012 ZencefiL 0 287 06-04-2012, Saat: 09:58 AM
Son Yorum: ZencefiL
  Balık 26.04.2012 ZencefiL 0 298 04-26-2012, Saat: 10:32 AM
Son Yorum: ZencefiL
  Balık 25.04.2012 ZencefiL 0 293 04-25-2012, Saat: 10:01 AM
Son Yorum: ZencefiL
  Balık 24.04.2012 ZencefiL 0 296 04-24-2012, Saat: 10:32 AM
Son Yorum: ZencefiL

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  Tarih: 03-29-2024, 05:54 PM