:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: GEÇ ANLADIM YİNE
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bugün seni bırakıp gittiğim yerdeyim,belki seni görürüm diye geldim ama sende gitmişsin benden sonra ve seninle gittiğimiz o café’de oturmuş bunları yazıyorum seni hiç okumayacağını bilerek.
Her katil mutlaka olay yerine gelir demiştin ben dönmemem demiştim bunun dönüşü yok demiştim ama bak geldim  üstelik yıllar sonra biliyorum senin yüreğine bıraktığım o acı artık kabuk bağladı artık başkasına aitsin sen değişmişsin, büyümüşsün küçüğüm ama gözlerin ve gülüşün hala aynı onlar hiç değişmemişler bunca seneye ragmen.
Yanında başka biri var, elini başka biri tutuyor sen başkasısın olmuşsun mutlusun ya inan senden böyle haber alınca bende mutlu oluyorum çünkü sadece mutlulukları hakediyorsun meleğim.
Katiller cesetlerini görmeye gelirlemiş ben çok geç geldim. Kendime yeni bir sayfa açtım mutlu olurum sandım ama olmadı be güzel yüreklim seni bırakıp giderken arkamdan ettiğin beddualar iki yakamı bir araya getiremedi. Hala serseri bir adamım ben, bende büyüdüm aslında küçüğüm.

Şimdi yıllar önceki o ana dönüyorum masum bakışların gülüşün gözlerimin önünde. Senin ellerin hep sıcakcıktı benimse soğuk ellerimi hep sen ısıtırdın sana saatlerce anlatırdım içimdekileri sen sessizce tebbessüm eder beni dinlerdin. Beni dinlemeni özledim.
Biliyorum çok geç kaldım artık sen hiç olmayacaksın. Olsun belki birgün sende gelirsin katilinin ne kadar pişman olduğunu görmeye. Giderken herşey o kadar kolaydı ki ! canım yanmadı bitti işte dedim aldım elime ceketi gittim başka kadınlar tanıdım küçüğüm, birşeyler hissettim onlara karşıda ne yalan söyliyim ama kimse senin gibi yer etmedi gönlümde .

Unutmak için çaba harcamadım hiç seni, hatırlamakta istemedim. Hayatımı yaşadım sadece senin kadar üzülmedim, kahrolmadım ilk zamanlar belki ama şimdi öyle bir yanıyor ki canım  ben mutluluk oyunu oynarken hayata ve herkese yüreğim öyle kanamış ki ben bunu kan revan içinde kaldığımda anladım yani yine çok geç anladım .

Ben ilk kez senin yanındaağlamıştım erkek adam ağlamaz derler ya  yalan be güzelim ağlar. Şimdi hergün ağlıyorum sensizliğe.. yaptıklarıma yine kimse bilmiyor.
Dimdik ayaktayım vesselam lakin yüreğimde kocaman bir en kaz var. Senin en kazın.
Biliyor musun ? Evlendiğini duyduğum gün dondum kaldım sanki bir uçurumdan atıldım sanki sonra dedim ki allah mutlu mesut etsin bir ömür boyu. Ama yüreğime kor düştü.
Seni sevgini unuttuğum anda o haberi almamla yıkıldım neden dedim kendime sen bırakıp gittin sen terkettin seni aradığında birkez olsun konuşmadın şimdi bu acıda neyin nesi dedim. Sonra fotoraflarınızı gördüm küçüğüm bir su kadar masum ve güzel olmuşsun aslında bu değildi canımı yakan gözlerin gözlerin aşkla bakıyordu sen aşık olmuşssun küçüğüm  olsun mutlu olmalısın aşkla yaşamalısın zaten.

Ben beceriksiz adamın tekiyimm affet beni . Yapamadım yine olsa yine yapamazdım ben seni hiç haketmedim.

Sen bilmesende küçüğüm. Yüreğimdeki o yerini hiç kimse dolduramadı dolduramayacakta içimde kanayan yaradan kimsenin haberi olmayacak ben bu yarayla kara toprağa gireceğim.


Yüreğe kim gelirse gelsin, sen en gizli yerimde hala benimle yaşıyorsun.
Gülümselerin, yanağındaki gamzen ve o kahve gözlerinle en özel yerimde yaşıyorsun.
Birgün karşılaşırsak eğer sadece gözlerime bak yeter.
Biliyorum seni çok kırdım ama ben senin için senden vazgeçtim.
Belki birgün herşey değişir be imkansızım
Gelsen bir şiirime ortak olsan eskisi gibi
Neyse be güzel bakışlım.. 


Şimdi geldiğim bu yerden geri gidiyorum her katilin yaptığı gibi yüreğimde kocaman bir yara ve sensizlikle ama seni yaşatarak içimde
Yorumunuz için teşekür ederim.
Ayrıca eşliğinizde çok güzel olmuş , ama bazen yüzleşmek gerekir son kezde olsa.
İnşllah diğer üyelerden de gelenler olur sizler gibi eski üyeleri görmek lazım.
Özlemler le doluyum yine
İçimdeki yaranın sahibi yar
Nerdesin şimdi
Birgün dillere destan anlatılır mı bu hikaye
Pişmanlıklarla dolu ben
Seni bekleyen yine ben
Bitti demekle bitmiyormuş be ben geç anladım yine
ah gökyüzüm
ah dünyam
ah kalbim
sen benim unutamadığım en güzel hatıram anım
seninle yaşıyor, seninle nefes alıyor hala