• Giriş Yap
  • Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
  • Ana Sayfa
  • Ara
  • Uye LISTESI
  • Yardım
    • Giriş Yap
    • Üye Ol
    Giriş Yap
    Kullanıcı Adı:
    Şifreniz: Şifremi Unuttum?

:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi › Önce Aşk Gelir › Kişisel Aşk Yazıları v
« Önceki 1 2 3 4 5 6 .. 71 Sonraki »
› Adı Hüzün..

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
Adı Hüzün..
Orhan-38 Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 488
Konuları: 103
Rep Puanı: 1
09-11-2012, Saat: 05:29 PM

Yazma artık dedi içimde ki ses.... Umut yok, mutluluk yok,satırlarında...Saadece Aşk ve Hüzün tamamlıyor her cümle sonunu... Beni en lyi tanıyan, en iyi bilen içimi dinledim. Bıraktım kaleml kağıdı. Diyemedim ki, Aşkın olmazsa olmazdır hüzün... Hüzün yoksa eksiktir aşk...Aşk yoksa eksiktir yaşam... Hüzün benim adım, Hüzün senin yüzün....Adım...Hüzün...Yüzün. Eskidim kaç kere, kaç kere çogaldım yeniden...kaçıncı kucak açışım aynı aşka, kaçıncı wazgeçişim bilemedim.... Susuyorsun deme bana...susuyorum ışte sana susuyorum...Yazmadan dökemiyorum içimdeki zehiri. Beyaz bir sayfayı karalamadan kendime temize çekemiyorum....Sustur içindeki ümitsizliği diyorsun. Yüreğim hepten susuyor... Yüreğim sustukça sana susuyorum... Ve susadıkça gözlerıne, yangınım büyüyor... Yüzüm bahara koşuyor, İçim aşka. Sen, Aşk, Bahar Hüzün. Ne güzelsınız bir arada, bahar sana, sen aşka, aşk hüzüne, ne güzel yakışmakta...Seni bırakmak mı şaka edıyorsun. Deyip üstünde durmuyorum.... Saadece Susuyorum...Sustukça Susuyorum...Susadıkça yüreğine, yüreğimi zapt edemiyorum.....!!!
Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hüzün Kokuyor Odam !! ÇiLeK 8 594 06-16-2009, Saat: 05:50 PM
Son Yorum: ÇiLeK
  biraz hüzün biraz yüzün geldi ellerimee.... kimsesiz16 1 629 06-04-2009, Saat: 06:56 PM
Son Yorum: ufuk_can
  Gecen Hüzün kokuyor ÇiLeK 22 1,181 10-09-2008, Saat: 06:49 AM
Son Yorum: нüzüηçiçÑ”ği
  Gecem Hüzün Kokuyo volki 3 541 06-17-2008, Saat: 03:08 PM
Son Yorum: Aşksı@z
  Ben Hüzün doLu Bir Kitabın yırtık sayfası Shrewish 1 543 06-01-2008, Saat: 05:59 PM
Son Yorum: asi_ve_mai

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  • İletişim
  • Yukarı Git
  • Arşiv
Community Forum Software by MyBB
Designed By Rooloo.
Tam Görünüm
Konu Görünümü