• Giriş Yap
  • Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
  • Ana Sayfa
  • Ara
  • Uye LISTESI
  • Yardım
    • Giriş Yap
    • Üye Ol
    Giriş Yap
    Kullanıcı Adı:
    Şifreniz: Şifremi Unuttum?

:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi › Önce Aşk Gelir › Aşk (Genel) v
« Önceki 1 .. 585 586 587 588 589 .. 596 Sonraki »
› Platonik A?k // ??yerinde ...

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
Platonik A?k // ??yerinde ...
Firari Fırtına
Ziyaretçi

07-10-2006, Saat: 09:19 PM
IS YERI`nde
Is yeri platonik aslara en az rastlaninan kategoridir sanirim.Yani daha rahat bi ortam oldugu i?in,bi de tabi yas b?y?k oldugu i?in platonik aski ger?ege d?nd?rme ?abalari maximuma ulasir.Hee ama tabiki bu sahispatronsa onu bilemicem.Fakat bunun disindakiler i?in konusacak olursak?nce begenmekle baslar olay sonra hareketleri takip edilir,bi sekilde tanisilip,muhabbet edilir.Gerisi ise insandan insana degisir.Fakat bazi durumlardaaskin karsilik g?rmeyince anlasilarak 'eniyisi ben onu uzaktan seveyim,b?yle daha g?zel ' gibi kandirmacaya gidilir.Ya kardesim madem uzaktan sevecen hi? sevme yada git pat pat s?yle ne istiyosan.Tavsiyem rahatolmaya ?alisiniz is arkadasligi ayagina sadik kalarak bir strateji belirleyinizg?r?smeleri is disina tasiyiniz,tasiyamazsaniz vazge?in sonra tekrar dememe yoluna gidiniz.Belki istediginizi elde edebilirsiniz....
Firari Fırtına
Ziyaretçi

10-05-2006, Saat: 11:34 PM
Olur böyle şeyler ama Smile

Sevg ...
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Düşüm Orda İstanbul..Bir Yerinde Uyuyor.. history 2 343 06-22-2010, Saat: 01:40 AM
Son Yorum: history
  Kalbinin köşesinde değil, en orta yerinde var olmalıyım . SeRDİD 4 314 03-26-2010, Saat: 10:23 AM
Son Yorum: SeRDİD
  Yine Yoksun Bu Gece Kar ve Soğuk Var Yerinde..!! acemhe 2 306 02-11-2010, Saat: 03:29 PM
Son Yorum: history
  Imzamı Bıraktım Yüreğinin En Derin Yerinde acemhe 0 269 09-19-2009, Saat: 11:34 AM
Son Yorum: acemhe
  El deymemiş yalnızlıklar yeşertiyorum Yüreğimin en saf yerinde... _AL0n3_ 0 273 08-06-2009, Saat: 11:23 AM
Son Yorum: _AL0n3_

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  • İletişim
  • Yukarı Git
  • Arşiv
Community Forum Software by MyBB
Designed By Rooloo.
Tam Görünüm
Konu Görünümü