• Giriş Yap
  • Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
  • Ana Sayfa
  • Ara
  • Uye LISTESI
  • Yardım
    • Giriş Yap
    • Üye Ol
    Giriş Yap
    Kullanıcı Adı:
    Şifreniz: Şifremi Unuttum?

:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi › Önce Aşk Gelir › Şiirler v
« Önceki 1 .. 455 456 457 458 459 .. 464 Sonraki »
› seNin i?in...

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
seNin i?in...
Son Noktam Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 4,778
Konuları: 370
Rep Puanı: 0
07-26-2006, Saat: 02:50 PM
"?zledi?im...!"

Bir noktadan sonra h?l? ac?t?yordur ama kanatmas? durur ?zleminin. ?zledi?ini ?zler durursun y?lmadan, usanmadan, sevginle. Yan?ndayken, seni g?rmezken ?zlersin h?l?. Misyonun budur belki de. ?zlemek...

?zledi?ini d???n?r, i? ge?irirsin. Senden uzakl??? hi? akl?ndan ??kmaz, uzakl??? ile ters orant?da yak?nl???yla. Dalar gider g?zlerin uzaklar?n?n karanl???na. G?zlerinin dald??? karanl?kta sevgini g?r?rs?n. G?l?msersin ?a?k?n aynadaki y?z?ne, karanl?klar?na, yaln?zl???na. G?l?msersin, h?z?nl? bir s?cakl?kla. Yaln?zl???na g?l?msersin usanmadan. Bir yaln?z?n ?zlemi ile daha da b?y?r yaln?zl???n. Kocaman bir da? olur, ge?it vermeyen.

Uzatt???n elini tutmu?tur ?zledi?in ama ba?ka biri sanarak. T?pk? senin bir zamanlar bir ba?ka eli, o elin sahibinin fark?na varmadan tuttu?un gibi. Biraz a?ka benzer sanki ?zlemin! ?zledi?in, fark?nda olmasa da - olamasa da- , kimi zaman yak?c?, kimi zaman durgun, kimi zaman umursamaz, kimi zaman dayan?lmaz, kimi zaman ac?t?c?, kimi zaman sessiz, kimi zaman ?iddetli, kimi zaman mutluluk verici olabilir ?zlemin. A?k gibi... Bilemiyorum belki de a?k gibi...

Hep olman? isterken ?zledi?in, s?rekli de gitme ?abas?ndad?r. ?zlememen i?in, belki daha az ?zlemen i?in, belki o da seni ?zledi?i i?in. ?zlemi bu kadar i?inden, bu kadar yo?un ya?arken b?rakamazs?n ki tuttu?un eli, sen ne sanarsan san ya da o ne s?ylerse s?ylesin.

"Merhaba" dedi?in ?zledi?ine "g?le g?le" diyemezsin! Yoklu?unu bilemesen de ?zledi?inin bildi?in bir ?ey vard?r. ?zledi?inin yoklu?u varl???ndan daha ac?t?c?, daha dayan?lmazd?r. ?aresiz kabullenip isyan?n?, ?zledi?ine seslenmeye devam edersin... "?zledi?im...!"

"?zledi?im... Sevgimlesin...!"
Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Adın Ne Senin? Umut? Çare? Hasret? Orhan-38 0 230 09-14-2012, Saat: 03:13 PM
Son Yorum: Orhan-38
  Senin Adın Kavuşmak Olsun... Orhan-38 4 382 05-04-2012, Saat: 03:49 PM
Son Yorum: acemhe
  Hiç kimseyi Senin Kadar Sevmedim Aydos37 0 320 12-19-2011, Saat: 10:55 AM
Son Yorum: Aydos37
  Senin Haberin Yoktu YasSmin 3 360 04-07-2011, Saat: 12:27 PM
Son Yorum: history
  Gidersem, kahraman olurum... Kalırsam SENİN acemhe 0 559 06-30-2010, Saat: 10:00 PM
Son Yorum: acemhe

• Konuyu Yazdır
Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  • İletişim
  • Yukarı Git
  • Arşiv
Community Forum Software by MyBB
Designed By Rooloo.
Tam Görünüm
Konu Görünümü