• Giriş Yap
  • Üye Ol
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifreniz: Şifremi Unuttum?

:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
  • Ana Sayfa
  • Ara
  • Uye LISTESI
  • Yardım
    • Giriş Yap
    • Üye Ol
    Giriş Yap
    Kullanıcı Adı:
    Şifreniz: Şifremi Unuttum?

:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi › Önce Aşk Gelir › Hikayeler v
« Önceki 1 .. 41 42 43 44 45 Sonraki »
› D?kenlere G?d?yorum

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gösterim Stili
D?kenlere G?d?yorum
Tam1_MaynaK Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 1,126
Konuları: 102
Rep Puanı: 0
07-20-2006, Saat: 03:05 PM
G?lleri sana b?rak?p dikenlere gidiyorum Gidiyorum b?t?n ac?lar?m? vurup s?rt?ma umutlar? b?rak?p ba?ucuna ?t?rlar?, menek?eleri, k?rg?llerini b?rak?p ?iirlerimi sar?p boh?ama y?re?imin yang?n?na gidiyorum ho?ca kal usulboylum, g?zel g?zl?m ho?ca kal. Gidiyorum g?zya?lar?m? papatya diye sa?lar?na tak?p y?re?imdeki ya?murlarla bir ?rma?a akmaya gidiyorum i?imde ye?ertti?im t?m ?imenler sana kals?n sana kals?n bahar?i?demleri, k?rgelincikleri, k?rkkanatl?lar g?lleri sana b?rak?p dikenlere gidiyorum. Gidiyorum ba??mda gam, g?zlerimde nem b?t?n hat?ralar? b?rak?p geride usulca ?ekip kap?y? ard?mdan al?p ba??m? gidiyorum buralardan ?afak s?kmeden kimseler g?rmeden ya?murun ya?mad??? ??llere gidiyorum sevgi dolu y?re?imi bir ?ss?zda yakmak i?in. Ho??a kal suyundan ?imdi?im dere kana kana i?ti?im p?nar say ki ya?amad?m bu yerlerde nazl? ?i?eklerini ok?amad?m bahar?n bozguna u?ram?? bir bostan?n h?zn?yle bir yapra??n ?rpertisine yaz?p ?mr?m? ?ekip gidiyorum buralardan. Gidiyorum bir bilinmeze do?ru hem yol, hem yolcu olmaya ac?lar?mla ba?ba?a kalmaya gidiyorum b?t?n y?ld?zlar? tak?p kanatlar?ma bir kelebek gibi ?zg?r olmaya gidiyorum. Y?re?imin s?z?lar?nda dam?tt???m her ?iiri bin kez ?perek ve s?kerek sevgiden yana ne varsa g??s?mde gecelerin zifiri sa?lar?nda kaybolmaya bir ceylan?n g?zlerinde a?lamaya gidiyorum. B?t?n bor?lar?m? ?dedim alacaklar?m? erteledim art?k ne diyecek bir s?z?m kald? sevdiklerime ne okuyacak bir ?iirim g?zlerimin i?indeki iki damla g?zya?? gibi bakmadan ard?mdaki u?urumlara al?p g?t?r?yorum y?re?imdekileri de ho?ca kal usulboylum, g?zel g?zl?m ho?ca kal.
Ara
tatlı_cadı Çevrimdışı
Yeni Üye
Üye Grubu
Yorumları: 7,451
Konuları: 853
Rep Puanı: 0
07-20-2006, Saat: 03:44 PM
buda güzelmiş jnm..
Ara
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

Konu ile Alakalı Benzer Konular