:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herr Converse
Chunborger
#1
Converse har alltid varit en favorit. Oavsett om du erkänner det eller inte är det inte just de bekvämaste basketsneakers du enkelt kan bära. Den ser cool ut på dina fötter när den bärs men du frågar mig omkring komfort, jag ska ärligt tala om min åsikt. Det ikoniska varumärket är standard i sneakerspelet. Många människor samlar på Chucks på samma sätt och andra sneakerheads samlar på Nikes. Converse började och ett gummiskoföretag som tillverkade basketskor. Converse Skor Köpa Det var så All-Star-linjen började. Den innehar många klassiska silhuetter och kan se coolare lace nuförtiden.

Det var 1st tag sedan vi såg en gemensam skorelease från Samuel Ross A-COLD-WALL. Förra året presenterade varumärket 1st nytt projekt med Converse innan det blev mörkt i över ett år. Äntligen släpps ACW x Converse-kapseln den här veckorna. För de som är mycket uppmärksamma på A-COLD-WALLs Converse-kapselsamling kan denna Converse Skor Köpa Online nyskapande releaseinformation komma som något av en överraskning. Ursprungligen tillkännagavs i början av förra året, kapselkollektionen med två skor med Chuck 70 och ERX varifr?n försenad på obestämd period i över ett år.

Converses upcycling-program fortsätter den här månaden, denna gång med lite hjälp från samarbetspartnern Carhartt WIP. Med hjälp av ett överflöd av vintage-arbetskläder har de två gjort om Chuck 70 High i en ren ny färg, och släpps senare i veckorna. Converses Chuck 70 innehar fått mycket kärlek under de senaste åren, utefter att ha förnyat den älskade siluetten med modern period tekniker. Sedan dess innehar siluetten varit på Billigt Dam,Herr Converse en vinnande rad av roliga och spännande samarbeten, från Scooby-Doo hela vägen till Kith. Längs vägen.

Sneakerproduktionen har förändrats dramatiskt under de senaste åren, och introducerat nya, mindre skadliga tillverkningsmetoder i stor skala. Den här veckan fortsätter Converses "Renew"-initiativ med återanvända par av den klassiska Chuck 70 i ljusa vårfärger. Converses hållbarhetsprogram innehar fått mycket uppmärksamhet sedan det debuterade i höstas, och återuppbyggde klassiska  Herr Converse Skor Köpa sneakers med mer miljövänliga material och tillverkningsprocesser.
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  Tarih: 06-24-2024, 04:22 PM