![tavuklu_fincan_boregi.jpg](http://www.yemektariflerimiz.net/images/yemek_tarifleri/hamur_isleri/tavuklu_fincan_boregi.jpg)
Malzemeler
2 Yufka
2 Tavuk Göğsü (Haşlanmış ve ufak didiklenmiş)
2 Çorba Kaşığı Mayonez
1 Havuç
3 Sivribiber
1 Domates
1 Çay Bardağı Haşlanmış Bezelye
1 Yumurta Sarısı
Çörekotu
![virgs.gif](http://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif)
![virgs.gif](http://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif)
Sos Malzemesi:
1 Kahve Fincanı Eritilmiş Tereyağı
1 Yumurta
1 Çay Bardağı Yoğurt
Yemegin Yapilisi
İki yufkayı üst üste yayın.Elde ettiğiniz kalın yufkayı 8 eşit üçgen parçaya bölün.
Havuç
![virgulll.gif](http://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif)
![virgs.gif](http://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif)
![virgs.gif](http://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif)
![virgs.gif](http://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif)
Bir kasede eritilmiş tereyağı
![virgs.gif](http://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif)
Yufkanın dışarda kalan uçlarını bohça şeklinde kapatın.Yağlanmış bir fırın tepsisine kaseyi ters çevirin
![virgs.gif](http://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif)
Hazırladığınız böreklerin üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürün ve çörekotu serpin.Önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar yaklaşık 20-25 dakika pişirin.Sıcak olarak servis yapın.
AFIYET OLSUN...