:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sevginin Tarifi SENSİN
Dostcu
#1
SEVGİYİ TARİF ETMEYE KALKSAMsmilev.gif
SENİ ANLATIRDIM DÜNYAYA . . .

yaprak5tm0.jpg


[FONT=&quot]Korkunun olduğu yerde aşk yoktur. Cesarettir sevmek. Düzenleresmilev.gifoyunlarasmilev.gifkötülüklere meydan okumaktır. Sevmek; uzaklaşmaktır yalandansmilev.gifbencilliği hiçe saymaktır. Bir başka açıdan da inanmaktır sevmek.Gerçekten inanmaktırsmilev.gif tümden inanmaktır. İnsan sevince; sevdiğine bütünvarlığı ile teslim olmamışsasmilev.gif yeteri derecede sevmemiş demektir. Ve ona kayıtsız şartsız inanmıyorsasmilev.gif sevgiden bahsetmeye bile hakkı yoktur.

[/FONT]
[FONT=&quot]yaprak4gw8.jpg[/FONT]
[FONT=&quot]Kıskançlık; inancımızın bütünlüğü ölçüsünde besler aşkı. Şüpheyse öldürür.Şüphenin olduğu yerde inancın yeri olmaz. Sevgiden bahsedilemez orada.Kıskançlıksa; kutsal bir duadırsmilev.gif dudağında sevenlerin.

Sevmek; var olmaktır bir bakımasmilev.gifderinden bakılınca yokluğa benzer.Sevmek bütünlenmektir. Çok seven eksildiğini zannedersmilev.gifoysa artmaktır sevmeksmilev.gif çoğalmaktır. Çevrenin gözlerimizden silinmesismilev.gif önce bir eksilme hissi verir insana. Fakat o her şeyimizi varlığı ile doldurdukça arttığımızı anlarız. O bir tek kazançsmilev.gif bütün kayıplarımıza bedeldir.

Bir an gelir; her şeyi onunla değerlendirmeye başlarız. O bugün mutluysa yaşamak güzeldir. Kabımıza sığmayız. Şarkılar söylemek gelir içimizden. O kederliysesmilev.gif gözlerimizde herşey kederlidir artık. Bütün güzellikler bir bir yitirirler anlamlarını. O anlarda ölümü düşünür desmilev.gif yine ölemeyiz kurtulamamak için.

Yanmaktırsmilev.gif tutuşmaktır sevmek ve yaşadıkça hiç sönmemektir. Dinlesmilev.gif sana sevmenin ne olmadığını söyleyeceğim önce. Ne olduğunu sonra anlayacaksın.


[/FONT]
yaprak2xs1.jpg




Dinlesmilev.gif sevmek alışveriş değildir. Geometri değildirsmilev.gif aritmetik değildir. En değerli şeydir belkismilev.gif ama karşılığında hiçbir şey alınmaz. Karşılıksız bir çeke atılmış kuru bir imza değildir sevmek. İskambil kağıdı değildirsmilev.gif zar değildirsmilev.gif bir dilim değildirsmilev.gif hesap pusulası değildir sevmek.
[FONT=&quot]

mysimpleheartbyj4n3tuc1uc7.jpg



[/FONT]
Sevginin bedeli yine sevgiyle ödenirsmilev.gif altınla değil. Sevilmekse; sevmenin mükafatıdır ancaksmilev.gif karşılığı değil. Bir sevgiye eş bir başka sevgi olamaz. Çünkü her sevgi birbirinden büyüktür. Sevgi tartılamazsmilev.gif sevgi ölçülemez. Sevgi; gram değildirsmilev.gif mesafe değildir. Derinlik sanırsınızsmilev.gif yüksekliktir o. Sevgi; dudak değildirsmilev.gif göz değildirsmilev.gif saç değildir. Sandalye değildir sevgismilev.gif yatak değildirsmilev.gif çarşaf değildir. İçki değildirsmilev.gif içemezsiniz fakat herşeyden güzeldir sarhoşluğu. Geçip karşısına seyredemezsinizsmilev.gif manzara değildirsmilev.gif tablo değildirsmilev.gif heykel değildir. Okuyamazsınız kitap değildir. Bilmece değildirsmilev.gif çözemezsiniz. İsteseniz de içinizden atamazsınız. Kan değildirsmilev.gif kesip damarınızı akıtamazsınız. Siz ağladıkca o güçlenir içinizde. Akmazsmilev.gif gözyaşı değildir. Kuş değildir uçmazsmilev.gif çiçek değildir koklanmaz. Bitmez çile değildir. Ne desen o değildir sevmek.
Ara
Cevapla
ÐŽeşaren
#2
http://www.duygusuz.com/forum/showthread...ml?t=54070
Ara
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  HERŞEYİM HASRETİM SeNSiN (ÖZEL) eRCi 19 1,259 04-12-2022, Saat: 02:38 PM
Son Yorum: wildfang
  **Sevginin Mevsimi Var** CiciKıs ım için :) MasaL_perisi 7 512 04-11-2022, Saat: 08:12 PM
Son Yorum: wildfang
  Sevginin Degeri Kendindendir!.. Gozde_5590 4 349 04-10-2022, Saat: 05:37 PM
Son Yorum: wildfang
  Aşkımın Tarifi.. ROSE 15 1,040 04-09-2022, Saat: 05:35 AM
Son Yorum: wildfang
  Sevgimin Adi Sensin ! ROSE 16 694 04-07-2022, Saat: 03:07 PM
Son Yorum: wildfang

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  Tarih: 03-29-2024, 03:58 AM