:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: İlk AŞK'ım..''O''
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Annem defalarca seslenir zor kalkardım yatağımdan,aheste aheste hazırlanır,ehlikeyf kahvaltımı yapardım,ta ki o'nu tanıyıncaya kadar.

Mahallemize yeni taşınmışlar, aynı okula başlamıştı,zamanı o'na ayarlamıştım.

Annemi şaşırtırcasına erken uyanır,hızlıca giyinip,bi çırpıda kahvaltımı yapardım,o'na yetişebilmek,o'nu görebilmek ,konuşamasak da o havayı teneffüs edebilmekti mutluluk.

Tanışmak için inanılmaz ilginç planlar yapardım,o'nu gördüğümde ise yaptığım her plan eksik kalırdı,Defalarca önünden geçer,ilgisini çekmek için ilginç ,bir o kadar da çocuksu hareketler yapardım.Bir merhaba yetecekti aslında,ulaşılması güç bir varlıktı sanki.

Günler günleri kovaladı,o'nu görmeden bir günüm geçmedi,aşık olmuştum ama bu aşk platonik bir aşktı,adı ne olursa olsun,mutluydum,

Bir gün arkamdan biri ismimi sesleniyordu,döndüm o,dondum kaldım,her yanım ateşler içinde,ter içinde kalmıştım.Titrek ve heyecanla,

efendim,diyebildim

geç başladığı için kitaplarında eksik olduğu,ödevini yapabilmesi için yardımcı olup olamıyacağımı sordu.Heyecan ve sevinçle ,,

tabiki,diyebildim.

Beraber eve kadar yürüdük,kitabı verdim,teşekkür etti ve ayrıldık.

O gece hiç uyumadım,zaman geçmek bilmedi sabah bir türlü olmuyordu,,her saniye penceremden evlerine bakıyorum,,penceresindeki ışıkla birlikte evden çıktım,koşar adım yanında buldum kendimi.

Günaydın,deyip yürümeye başladık,okul yolu bir çırpıda bitti,okul çıkışı ve okula gidişlerimiz artık beraberdi,hatta çok sık olmasada beraberce ders çalışırdık.Öyle mutluydum ki,okulumu seviyorum,derslerimi seviyorum her şey çok farklıydı.Çok seviyordum,çocukça olsada seviyordum.Göz göze geldiğimizde yüzümüz kızarır,cümlelerimiz karışır anlamsızlaşırdı,kahkahayla gülerdik.

Mutluluğum babamın haberiyle son bulmuştu,tayini çıkmış taşınacaktık.Hayat durdu,ayrılmak duygusu ölümdü.

Son haftamızda ders çalışmaktan öte o çocuksu sevgiyle gözlerimiz hiç ayrılmadı,birbirimize hatıra olacak hediyeler verdik.

Son gecemde onu çok sevdiğimi anlatan bir mektup yazdım ,

ayrılık vaktiydi,gözlerimizde yaşlar sel gibi,yanına yaklaştım mektubu uzattım,o'da bana bir mektup verdi.Komşularımızla vedalaştık,ayrıldık.Arabada heyecanla mektubu açtım heyecanla okumaya başladım,,,

Mektup,seni çok seviyorum'la bitiyordu.

Mektup bu günde en değerli hatıra bana,bana aşkı öğreten,yaşatan o'na teşekkürler.

History
19.02.14
Bugün çocukluk yıllarına dönüyoruz history, bu hikayelerin her biri birbirinden güzel. Çok eski bir arkadaşım geldi aklıma. Aşık olduğu kızla tanıştırmak için neler yapmıştım neler. En sonunda evlendirdik onları...

Teşekkürler bu güzel yazı için history...
Hakikaten öyle,yazını okudum öylece kala kaldım ve bu yazıyı yazdım,,,çocukluk,çocuksu sevgiler hala anımsanıyorsa,,,,çok teşekkürler.
Bu şarkı bu yazı üzerine benden sana armağan olsun severmisin bilmem ama dinlersen sevinirim.
http://www.youtube.com/watch?v=_FPckKdl2ds
Öncesinde çok klasik dinlerdim,çalışırken dinlendiriyordu.Şimdi müziğin hiç bir türünü ayırt etmeden dinliyorum.Çok duygusal bir parça günün anlam ve önemini yansıtan,çok teşekkürler.
Benim müzik konusunda tek bir bakış açım vardır. O da müziğin dili evrenseldir.
Dünyanın neresinden olursa olsun birbirinin dilini bilmeyen iki müzisyenin önüne koy notaları aynı şeyi çalarlar.O yüzden dinlerken ayrım yapmıyorum.Kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlerim zaten az çok belli ediyorum sanırım.
Müziğin evrenselliği kesin,bende dinliyorum artık...