:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Can Parçası Güzel Dost
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ah be güzel dost,
Farkında olmadan bile olsa seni incitmiş olmak ne kadar acı biliyor musun ? Böyle tuhaf aptallıklarım oluyor bazen . Yüreğimin bir köşesinde ince bir sızı var içimi yakıyor. Yine seni özlüyorum. Çok uzaklarda bir yerlerde de olsan, farklı iklimlerde de yaşıyor olsak, çok farklı dünyalarımız da olsa, belki hayat görüşümüz , siyasi düşüncelerimiz , insanları değerlendirmelerimiz bunların hepsi birbirinden farklı da olsa ben seni sen olduğun için o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Beni bilirsin içimden geçen hisleri saklamaktan nefret ederim açıkça söylemeyi , hatta deyim yerindeyse bağırmayı tercih ederim. İşte o yüzden sana her seferinde söylemekten vazgeçmeyeceğim sen benim için çok değerli ve çok özelsin ,hep öyle kalacaksın.

Bugün hava soğuk, İstanbul karla karışık yağmurlu, bende öyleyim içim üşüyor, canım sıkılıyor, ruhum daralıyor, biliyorum ki senin sıcak gülümsemeni görmeden geçmeyecek. Senin gülümsemelerin olmadan bir yanım hep eksik kalacak. Ruhumun bir tarafı hep üşümeye devam edecek. İçimdeki şımarık çocuk laf ola beri gele diye hareket edecek. Bir insan beni bu kadar sevebilir mi diye düşünebilirsin , evet sevebilir ben seviyorum seni sırf sen olduğun için ve beni her zaman ben yaptığın için. Öyle olmasaydı eğer ben bu kadar üzülüyor olmazdım. İçimdeki kahkahaları rafa kaldırıp senin gülümsemelerini beklemeye devam edeceğim.
Hatalıysam bana kız bağır çağır söylemen gereken herşeyi söyle ama lütfen küsme...

Olurda bir gün ölürsem ve olurda yine bir aksilik olur sen bana küsersen , unutma kalbimin bir köşesinde her zaman güzel bir yerin olacak. Sıcak bir abi kalbinde sevilmeye devam edeceksin.

Xesar
Hüzünlü Bir Sabahtan…
Bir insan beni bu kadar sevebilir mi diye düşünebilirsin , evet sevebilir ben seviyorum seni sırf sen olduğun için ve beni her zaman ben yaptığın için.
İnanılmaz güzel bir yazı,alıntı yaptığım parağraf can alıcı noktası,gerçekten çok güzel.Çok teşekkürler.
Teşekkürler history,
Bunun sadece bir yazı olarak değerlendirilmemesini isteyeceğim, çünkü gerçek duygularla kaleme alınmış, hayatımda çok özel bir yeri olan, uzun yıllardır tanıdığım ve çok değer verdiğim bir insan için yazdım. Tek temennim bir ömür boyunca onun güzel dostluğunun ve varlığının yanımda olmasıdır.
Teşekkür ederim.
Yazı dediğime bakmayın lütfen,çok özel bir duyguyu yansttığı çok açık,okurken o duyguyu yaşıyorsunuz,İnanın samimiyim.
Teşekkür ederim samimiyetin konusunda şüphem yok emin olabilirsin sadece belirtmek istedim.
sağlam dostlar gitti mi de sağlam gidiyor ..