:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 4 kişiyi kurtarıp dolmuşla gitti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

fft2mm1001650.jpg

[b]Seyhan'da nehre atlayan genç kızı kurtarmak için 3 kişi daha suya atladı ama beceremedi... 4'ünü de suya atlayan bir aşçı kurtardı


Adananın Seyhan ilçesinde dün 11.30 sıralarında Yasemin K. (19), araç trafiğine kapalı tarihi Taşköprü’nün ortasına gelip bir süre cep telefonuyla konuştu.
Genç kız, aniden elindeki çantasını yere bırakıp 1.5 metrelik korkuluk duvarını aşarak kendini boşluğa bıraktı.

Yasemin K.’nin sulara gömüldüğünü gören 3 genç, kurtarmak için peşinden suya atladı. Yasemin K. ve üç genç akıntılı suda sürüklenirken, yolda ilerleyen dolmuşta bulunan aşçı Ömer Çakırkaş (29), yardım çağrılarını ve suda sürüklenenleri fark etti.

Hemen minibüsü durdurup inen Çakırkaş da suya atladı. Önce baygın haldeki Yasemin K.’ye ulaşarak genç kızı kıyıya getiren Çakırkaş, tekrar suya girerek, su üstünde kalmaya çalışan gençleri sakinleştirip birlikt sudan çıkmalarını sağladı. Olay yerine gelen saglik ekibi, baygın haldeki kızı ambulansla hastaneye götürdü. İşe giderken tesadüfen gördüğü 4 kişinin hayatını kurtaran Çakırkaş, “Bir otelde aşçıyım. Yaptığım, o anda her insanın yapabileceği bir davranış. Su soğuk olduğu için şoka girmişlerdi. Yüzerek kıyıya çıkardım” dedi ve ıslak elbiseleriyle kalabalığın arasına karışıp tekrar dolmuşla işinin yolunu tuttu.
[/b]
İşte bu gerçek kahraman...