:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Vatan?m?zda sat?lan yerler ... MorciveT i?in .
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2

Firari Fırtına

dundar.jpg

Firari Fırtına

Şu haritaya bir bakalım yanlız haritada yahudilerin aldıkları yerler gözükmüyor , onlara toprakları yahudi asıllı türk vatandaşları almıştır,Yahuıdiler içimizde zaten çoktandır çifte kimlikle dolaşıyorlar.O ayrı bir mevzu,ancak burada dikkat edilmesi gerekn konu şu;yarın öbürgün Filistinde olanlar bizdede olabilir.Adamlar bir yerde kümeleşip,orada güvende değiliz diyerek kendi güvenlik teşkilatlarını kuruyorlar.Sende bir şey yapamıyorsun.Çok ileri gidersende NATO ve BM adamların emrinde zaten.
Dediğim gibi medya bu olayı yumuşatmaya çalışıyor.Konuyu kapatmaya çalışıyor.Sanki bu işin ortaya çıkmasından huzursuzlandılar.
Hitlerin Yahudi medtyası ile ilgili ilginç bir tespiti var.Diyor ki,
"Yahudiler,içinde bulundukları ülkeyi medya'yı ele geçirerek yönetirler.Bunların çok iyi kelime oyunculuğu yapan yazarları vardır.VATAN İÇİN MÜHİM BİR MESELEYİ KONUYU,ALAYCI BİR İFADE İLE KALEME ALIRLAR.VE O KİŞİ YADA KURUMU MİLLETİN GÖZÜNDEN BU ŞEKİLDE DÜŞÜRÜRLER."

Konu alıntıdır ...
Haritayı görünce gerçekten üzülüyorum...

Kaç insan şehit düştü vatanımızın bir karış toprağını başka ülkelere koklatmamak için, şimdiki devlete bakın, şimdiki yönetime bakın...Vatan elden gidiyor ki hemde nasıl gidiyor...Nerede Türklük???? Merak ediyorum...

Teşekkürler Can Dost Güzel İnsan..

Bu haritayı görüpte, bişiler çıkaran olursa seninkadar mutlu olacağım...

Firari Fırtına

Malesef gerçek bu ....
oyoyoy kardeşim paylaşımın için teşşekürLEr...

Firari Fırtına

Rica ederim ...
ohhhhh tuut teşşekürün deleoOoo en narininDen Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Firari Fırtına

Eywalla dost ....
aipsin Lafıı biLee oLmaz... bu KOnuda Bilqilendirmen hoşuma Gittin.... Teşşekür etmemin en büyük özeLLiğii bu miLLete sahip çıktığın için...

Firari Fırtına

Saol dostum ...
Sayfalar: 1 2