:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ben Anlatamıyorum!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Ben Anlatamıyorum!

Evet! Sana anlatamıyorum içindeki o duyguyu. Nasıl ve nerede seni görsem, kalbim durur gibi çarpıyor!

Yoksa seninde mi, kalbin durur gibi çarpıyor!..desem ve düşünsem, inanamıyorum öyle olacağına bu imkânsız gibi geliyor, bana! Ben kimim, ben nasıl biriyim ve ben neyim ki de, sana hangi cesaret ile nasıl kendimi anlatsam diye, düşünmüyorum her an!
Her kalp aynıdır ve aynı şey için çarpar durur: Önce hayat, sonra sevgi dolu bir “AŞK” ile yaşamak! Fakat bedenler aynı değil ki, her fizik bunu kaldıramaz. Fizikler güzel olur (beğenildikleri gibi) fizikler güçlü olur (her fizik kendine göre) diller söyler, duygular düşündürür ve o duygu yüklü düşünceleri dışa vurup meşk eylemek, her bedenin taşıdığı o güçlü cesarete sahip mi, acaba? Sen nerde, ben nerde? Görünmez bir hayal âleminde ve gidiyoruz, nereye?
Bana bir ses geldi, birden ve bir yerden, heyhat! Bu ne güzel bir ses ve sesleniş Yârab!

* * *

Bana bir derman ver Allah’ım, bir derman!
Âlem-i gönlümde aşk, dilimden dökülen Aşk-ı ferman!

Alem-i Sır
Vaay güzel olmuş. Yüreğine sağlık..
Sağlık ve güzellik ile sevgi ve mutluluk sizlerle olsun, gönlünüzde yer eylesin! Teşekkür ederim, sağ olun!
Amin inşallah cümlemizin... Teşekkürler
Güzeldi,teşekkürler.
Sizlerede çok teşekkür ederim, sağ olun!
Her kalp aynıdır ve aynı şey için çarpar durur: Önce hayat, sonra sevgi dolu bir “AŞK” ile yaşamak! Fakat bedenler aynı değil ki, her fizik bunu kaldıramaz.

Katılıyorum, güzel bir içe dönük yazı olmuş...
Dilerim ruhunuzda kaldırabilecek kuvvette bir aşka tutulursunuz..
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Her kalp aynıdır ve aynı şey için çarpar durur: Önce hayat, sonra sevgi dolu bir �AŞK� ile yaşamak! Fakat bedenler aynı değil ki, her fizik bunu kaldıramaz.

Katılıyorum, güzel bir içe dönük yazı olmuş...
Dilerim ruhunuzda kaldırabilecek kuvvette bir aşka tutulursunuz..

Çok güzel içten ve anlamlı bir yorum yaptınız. Bu Âlem-i Dünya da, malüm belki bilirsiniz; ÂŞIK olan hiç bir ÂŞIK birlikte bir yuva kuramadılar ve kuramayacaklar! Sebebi ise; insanlar severek evlenir ve sevgi yüklü bir yuva kurarlar. Fakat yaş ve zaman ilerledikçe ve bu gidişatın içerisinde; bazen acı, bazen tatlı, bazen sıkıcı, bazen tartışmalı ve bunun gibi benzeri olağan durumlar olurlar. O zamanda insanlar eşler tartışabilir ve ağız dalaşı ile kavgalarda (AŞIKlar asla kavga yapmazlar!) yapabilirler. Onun için ÂŞIKların böyle durumlşara ve daha sayamadığım bir çok anlar yaşmaya vakıf ve sahip olamayacakları için bu dünyada onlar yani ÂŞIKlar, sever, sevilir, görür tanışır ve ÂŞIK olurlar, ama asla ve asla gerçek ÂŞIKlar malesef ne acıdır ki, kavuşup bir araya gelip yuva kuramazlar. Çok ama çok sevenler var onlar yuva kurar ama ÂŞIK mertebsine gelememiş ama tam da oraya dayanmış en yüksek mertebedeki, sevgililerdir! Onun için bu dünyada ben ÂŞIK değilde, çok seven ve sevilen olalım dilerim. Onlar ÂŞIKlar ancak öteki Âlemde bir araya geleceklerdir! İnanın ve bizlerde onları görür şahit oluruz dileyelim! Amin! Teşekkür ederim ve sağlon dilerim!

NOT: Gerçek ve asıl olan AŞKın temel kaynak ve yeri; Allah'ın kendisidir! İnsanların yani yarattığı kullarının ona ÂŞIK olanı işte o zaman AŞKI kapmış demektir.
Aşk imkansızlıktır..
Sizin de dediğiniz gibi, Rabbe duyulan aşk gibi...
Seversin.. Görmezsin ama en yüce duygudur ona duyulan..
Seversin, ebediyette kavuşma ümidi ile...
Allah fani dünyada hayırlı bir elçi göndersin sizin için Smile
Uzun uzadıya yazdığınız yorum için, yazdığınız içten ve güzel sözler için çok teşekkür ediyorum, Allah gönlünüze göre versin Smile
Hele sizin de bu güzel, içten ve anlamlı yorum ile dua dilekleriniz için, ayrıca gönülden teşekkürlerimi sunarım!
Sayfalar: 1 2