:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Azeriler’e sahte Hande konseri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Azeriler’e sahte Hande konseri
[url="http://www.stargazete.com/magazin/azeriler-e-sahte-hande-konseri-haber-354775.htm#"]
[/url]

110527-114729-354775-CB.jpg
Azerbaycan’da uyanık girişimciler, Hande Yener ve Gökhan Özen adına konser düzenleyerek bilet bastırdı, reklam vererek para topladı. İki şarkıcının menajerleri duruma Azeri medyası üzerinden müdahale etti.
KardeŞ ülkede son günlerde iki sahte konser organizasyonu konuşuluyor. Azerbaycan’da kimliği belirsiz bir kısım uyanık Hande Yener ve Gökhan Özen adına konser düzenleyerek bilet bastırdı, televizyonlarda reklam kampanyası düzenledi. Durumdan haberdar olan Hande Yener ve Gökhan Özen’in menajerleri, sanatçılarının Azerbaycan’da konseri olmadığını duyurdu. Menajerler yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 30 Mayıs tarihinde Azerbaycan da Hande Yener ve Gökhan Özen adına gerçekleştirileceği duyurulan ve bilet satışı yapılan organizasyon ile ilgili hiçbir sözleşmemiz, yazışmamız bulunmamaktadır. Bizlerin onayı olmadan reklam ve bilet satışı yapılmıştır. Tüm Azerbaycanlı müzik severlere bu organizasyonla hiçbir ilgimizin olmadığını üzülerek bildiririz.
Gökhan Özen’in menajeri Özgür Aras ise, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: Hande Yener ve Gökhan Özen’in fanları bize Azerbaycan televizyonlarında yayınlanan konser duyurusu olduğunu belirtti. Azerbaycan’dan hiçbir organizasyon şirketi ne Gökhan Özen ne de Hande Yener’le ilgili bir konser için bize müracaat etmedi. Biz de böyle bir konserin olmayacağını oradaki gazete ve televizyonlara duyurduk. 8MAGAZİN SERVİSİ
Demekki baya tutuluyor bizim Hande Yenerle Gökhan Özen orda ki insanlar sahte konser düzenlemeye karar vermişler Smile