:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kung Fu Panda 2
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
MV5BMTg4MTQ3NTI3Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzEz...Y1000_.jpg


Kung Fu Panda 2”de, Po (Altın Küre adayı Jack Black) Ejderha Savaşçısı olma hayalini gerçekleştiriyor. Artık arkadaşları ve diğer Kung Fu ustaları olan Korkuzu Beşli üyeleri Kaplan (Tigress) (Akademi Ödüllü Angelina Jolie), Maymun (Monkey) (dünyaca ünlü yıldız Jackie Chan) Mantis (Emmy ödülü adayı Seth Rogen), Engerek (Viper) (SAG ödüllü Lucy Liu) ve Turna (Crane) (Emmy ödüllü David Cross) ile birlikte Huzur Vadisi’ni koruyor. Ayrıca iki kez Oscar kazanan Dustin Hoffman da Kung Fu gurusu ve Po’nun akıl hocası Şifu Usta olarak geri dönüyor. Kasabanın en popüler erişte dükkanının sahibi olan Po’nun babasını da James Hong seslendiriyor.

Po’nun sürdüğü bu harika yeni hayat, gizli ve durdurulamaz bir silah kullanarak Çin’i ve Kung Fu’yu yok etmek isteyen zorlu ve acımasız Lord Shen’in (BAFTA/Spirit adayı Gary Oldman) ortaya çıkmasıyla tehlikeye giriyor. Po, geçmişine bakmalı ve gizemli kökenlerinin sırlarını çözmeli. Ancak o zaman başarıya ulaşması için gerekli gücü açığa çıkarabilecek.


Yönetmen : Jennifer Yuh Senaryo : Jonathan Aibel, Glenn Berger Seslendirme : Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Gary Oldman, Jackie Chan Filmin Türü : Animasyon, Aksiyon Orijinal Adı : Kung Fu Panda 2 Yapımcı Firma : DreamWorks Animation Yapım Yılı : 2011 Yapım Ülkesi : ABD Orijinal Dili : İngilizce Filmin Süresi : 90 dakika Dağıtıcı Firma : UIP Filimcilik Vizyon Tarihi : 10.06.2011

[YT]YIW5oo-8NYw[/YT]
Biriisi çok güzeldi. İkincisindede aynı tadı vercek mi bakalım. Teşekkürler