:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dünyaya Yine Rezil Olduk!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Brezilya'da avukatlık yapan Scheila Forbici, Arjantinli bir kız arkadaşı ile birlikte geçtiğimiz hafta tatil yapmak için İstanbul'a geldi.


Sirkeci'de bulunan 3 yıldızlı bir otele yerleşen iki arkadaş önceki gün terihi yerleri gezdi. Geç saatte otele otele dönen ikili, yemek yedikten sonra otelin barına geçerek alkol aldı. Bu sırada yanlarına otelde kalan ve otel sahibinin akrabası olduğu öne sürülen Hamdüsene Yaman (22) geldi. Yaman, turist kızlarla sohbete başladı. Bu sırada Scheila Forbici, yorgun olduğunu ve odasına çıkacağını söyleyerek bardan ayrıldı. Ancak iddiaya göre Yaman Forbici^'yi takip etti. Genç kadın odasına girdiği anda Hamdüsena Yaman da içeriye girerek Forbici'ye saldırdı. Çığlıkları duyan bir üst kattaki odada kalan aile durumu resepsiyona bildirdi. Hemen odaya koşan otel çalışanları Forbici'yi Yaman'ın elinden kurtardı. Otele gelen polis, Yaman'ı gözaltına aldı. Fatih Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde suçlamaları yalanlayan saldırgan, turist kızın cinsel ilişkiye girmek istediğini iddia etti. Yaman çıkarıldığı adliyede 'cinsel saldırı' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. Scheila Forbici ise Arjantinli kız arkadaşıyla tatilini yarıda keserek ülkesine döndü.

Alıntıdır
Son zamanlarda bu tür nahoş olayları sıkça yaşıyoruz.Tek kelimeyle iğrenç.Dikkatimi çeken saldırganın ismi..Hamdüsene,anne baba ne duygularla bu ismi koumuşlardır,nerden bilebilirlerdi sapık olacağını....
Evet benmde dikkatimi çeken ilk şey ismi oldu... Allah ıslah etsin böle insanları..
Sapığın birisi çıkar böyle tüm ülke rezil olur işte. Ne diyelim Allah akıl fikir zikir versin.
Amin inşallah
Altındaki sosyolojik ve psikolojik olguları irdelemek gerekir aslında...,tabiki çok iğrenç bir durum...
way sapık herif ... :S