:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: bunları biliyormusunuz?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
*İnsan beyninin ortalama ağırlığı 1.3kg`dır

*Köpeklerin tükürüğü insanlarınkinden temizdir

*Yunanistan yasalarına göre bir sürücü kötü giyimli ya da yeterince temiz değilse ehliyetine polis tarafından el konulabilir.

*İlk çamaşır makinesı 1907 yılında Hurley Machine Co. tarafından satılmıştı.

*Emu, Avustralya’nın en büyük kuşudur. Boyu 2.10 metreyi bulabilir. Emu kuşu uçamaz fakat yüzebilir ve karada 65 kilometre hızla koşabilir

*İnsanların neden yüzlerinin kızardığı bilimsel olarak henüz açıklanamamıştır

*Bir insanın 1 den bir milyara kadar ara vermeden sayması için yaklaşık 12 sene boyunca sadece bununla uğraşması gerekir

*İnsan vücudunun en ağır organı, yaklaşık 3.2 kilo ile, deridir

*Birçok kimse, hatta kaynanalar bile Ekim ayının 4. pazartesi gününün, 1981 yılında ABD'de Temsilciler Meclisi'ne verilen bir önerge ile Kayınvalideler Günü olarak kararlaştırıldığını bilmez.

*Saatte 115 km hıza ulaşabilen çita, tek bir adımda 8 metre mesafe kat edebilir. En yüksek hızına ulaştığı anda dakikada tam 156 kez nefes alıp vermeye başlayan çita, sadece 300 metre boyunca bu hızını koruyabilir.

*İnsan hoşuna giden bir şeye bakarken göz bebeği %45 oranında daha büyür

*Bir köpeğin burnu o kadar hassastır ki, bir kova dolusu su ile, içinde bir çay kaşığı tuz karıştırılmış bir kova dolusu suyun kokusunu ayırt edebilir.

*Bir insanın beynindeki hafıza merkezi, bir mercimeğin yarısı boyutundadır

*Dünyanın yüzeyinin yaklaşık %70'inin sularala kaplı olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki bu suların yanlızca %1'inin içilebilir olduğunu biliyor muydunuz?

*Amerikan havayolları, uçuşlarda yolculara sunduğu kahvaltılarda her tepsiden bir zeytini kaldırarak 1987 yılında 40 bin dolar kar etmiştir.
*Dünyanın yüzeyinin yaklaşık %70'inin sularala kaplı olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki bu suların yanlızca %1'inin içilebilir olduğunu biliyor muydunuz?

amanınnnn onu da kurutup susuz kalmazsak iyidir :S
Big GrinBig Grin he yaavvv az su içelim en iiisiii tasarruff
Alıntı:*Yunanistan yasalarına göre bir sürücü kötü giyimli ya da yeterince temiz değilse ehliyetine polis tarafından el konulabilir.
Böyle bir yasanın bizde olduğunu bir düşünsenize...
Yunanistan yasalarına göre bir sürücü kötü giyimli ya da yeterince temiz değilse ehliyetine polis tarafından el konulabilir.

Her yerde olsun ((:
SmileBig Grin oLsunda isyanı görün ozamannnn:yikildim:
İsyanın ötesinde,kraldan çok kralcı trafik polisleri olucaktır..
yaaaaa iyi ki TÜRKİYE de yaşıoruzzz Big Grin güzel yurdumuzBig Grin
benim memleketimin şöförleri bile bi başka oluyo yaaauuuuu :yikildim:
[b][i][SIZE=3]:yikildim:[b][i][SIZE=3]:yikildim: bakkıınnnnnn Big GrinBig Grin offf koptummm nihatta olmaasaaa vryaa[/SIZE][/i][/b]
[/SIZE]
[/i][/b]
Sayfalar: 1 2