:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Düşlerden bir bağ bozumu günlerden özlem...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Düşlerden bir bağ bozumuvirgs.gif günlerden özlem...

Kuyulardan bir sancı..Seni özlemek..Kemiklerinin inceliğine yaslanıp çocukluğuma köprüler kurmak...Avuçlarından iç denizlere göç etmek..En sonunda sende durmak..Saçlarının gölgesinde gökkuşağını tezahür etmek doyasıya..Sonra yaslanmak adının sığlığına..Sonra ellerimi göğsüme koyup gözlerinin sağnağında ıslanmak yıldız yıldız..Sonra arınmak harf harf..Sonra kıyılarında büyümek deniz saflığında..

Özlemlerden bir özlemvirgs.gif günlerden bir sen...

Uykulardan uyandırdım tüm harfleri..Sana koşmakta tüm cümleler..Bir yangına bürünmüş özlemlerimi nakışlıyorum bulutların eteklerine..Sen gökyüzünden beni sağdıkça ben nefesine ilhak olacağım..Sonra da sen de ölmek..Bırakmak öylece kollarımı kollarına..Gönül rahatlığıyla yığılmak ayak dibine...Kollarında ölmek velhasıl...Sonra da gözlerinde doğmak yeniden...

Sende bir ben...Bende bir sen...

Sen...Kıyıya uzanan bir deniz..Ben...Denize kıyısı olan bir toprak..Sen mavivirgs.gif ben ise maviye özenmiş bir beden...Bahara özenen kış iken benvirgs.gif sen baharları kıskandıran cümle...Şimdi iliklerime kadar senle ıslanmışken hangi özlemvirgs.gif hangi söz seni tarif eder ki..Seni ancak ben anlatırım değil mi? Çünkü sen sadece yüreğime aitsin..

“ Özlemin sen olduğu bir yerde senden başka neyi özleyebilirim ki...”
Yüreğin dert görmesin Hasretiim (:
..Sonra da sen de ölmek..Bırakmak öylece kollarımı kollarına..Gönül rahatlığıyla yığılmak ayak dibine...Kollarında ölmek velhasıl...

Sonsuza kadar gözlerinde doğmamak,doğmak acıları yeniden yaşamak,bir kere sende ölmeyi sensiz binlercesine tercih ederim,zaten ödülümü almışım,sende ölmüşüm...doğmamak üzere,,,sonsuza..
Teşekkürler,çok güzel..çok..