:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ahirette işe yaramayan diploma.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
...''Onlar hayvanlar gibidirlervirgul.gifbelki onlar daha sapıktırlar.''(A'raf Suresi 179)
Bu ayet-i kerimeye girersek ne olur bizim halimiz? Niçin Mevla'nın beğendiği şekilde olmayalım.Analarınızvirgul.gifbabalarınız cübbe sarık giymenize çarşaf giymenize razı olmuyorvirgul.gif İslami ilimleri tahsil etmenize razı olmuyor.Üstelik analarınız size sütünü haram ediyor.Aman yavrularım anænızvirgul.gifbabanız size şu fırına girin dese girmezsinizvirgul.gifdeğil mi?
Anne babalarınıza yalvarınvirgul.gifyakarın vazgeçirin onları batıl düşüncelerinden.Davanızdan vazgeçmeyin.Anne babalarınızdan izin alarak İslam'ı tahsil yaparsanız çok iyi olur ortalık da karışmaz.Herkesin dişi İslamiyete geçiyor.Üniversiteler bunca kötülüklerle doluvirgul.gifhiç onun bir ayıbını alıp da söyleyen var mı?Yok!
''imansız imansızı ısırmaz'' derler.


(... . ...) Muhakkak (hakkı batılı) ayırma günüvirgul.gif nedir? (… …Wink onların mikatlarıdırvirgul.gif (… ..) hepsinin.


‘’Şüphe yok ki hak ile batılı ayıran gün onların cümleten mikatlarıdır.’’(duhan suresi 40. ayet-i kerime)
Mevla Teala Hazretleri o günde kullarının arasını fasl edecekvirgul.gif hakim olup hükmedecek.

‘’Mülk o günde Allah’a mahsusturvirgul.gif onların arasını hükmeder.Artık iman edenler ve Salih amellerde bulunanlar Naim cennetlerindedirler.Ve o kimseler kivirgul.gif kafir oldular ve bizim ayetlerimizi tekzib eyledilervirgul.gif artık onlar için alçaltıcı bir azap vardır.’’(Hac Suresi 56-57)
Kur’an-ı Kerim’de neler neler var.Fakatvirgul.gif Kur’an-ı Kerim’i okumaya okumaya bakın ne oldu bu milletin hali?Orta okullardavirgul.gif Liselerde Üniversitelerde bunlar anlatılmaz.Bu güneş gibi gerçek olan meseleler milletin gözünden gizleniyor.Ayetlervirgul.gifHadisler gizleniyor.
Onatlı sene süren git gel git gelden sonra gençlere bir kağıt veriyorlar.Ahirette hiç işe yaramayan bir kağıt.Yazık değil mi bu millete?Bu dünyaya diploma almaya mı geldik? Nenesi dedesi diploma almaya gidiyor.Topalı sağlamı diploma almaya gidiyor.
Bir düşünün: ‘’Lailahe illallah’’ demek yokvirgul.gifbir ayet yokvirgul.gifbir hadis yokvirgul.gif cehennemden cennetten bir bahis yokvirgul.gif Allah ismini anmak yokvirgul.gif ne arıyorsunuz orada? Şaşmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden.Mesela kimyavirgul.gifTarih virgul.gifCoğrafya okutuyorlar.
Hepsini Allah’a bağlasalar ya! Bu tuzlu tuzsuz sular nasıl yaratıldı?Tuzlu suda bulunan balığı tuzsuz yiyemiyoruzvirgul.gifbunları anlatarak insanı hayrete düşürseler ya.Allah yarattıvirgul.gif demiyorlar tabiat yaptıvirgul.gifdiyorlar.Allah unutulmadıkça bize rahat yokvirgul.gif diyorlar.Ne acaip tuzağa düştük Ya Rabbi! Bu tuzaktan sen bizi kurtar.

(Bir kimsevirgul.gif beni çocuklarındanvirgul.gif ana-babasından ve herkesten daha çok sevmedikçevirgul.gif îmanı tamam olmaz)
(Allahü teâlâ bir kuluna yazı ve söz sanatı ihsân edersevirgul.gif Resûlullahı övsünvirgul.gif düşmanlarını kötülesin!)

Odur gerçek vâsıtavirgul.gif Hak’la kul arasınavirgul.gif
Sözü şifâ rûhlaravirgul.gif adı gönül pasına.
Odur hakîkî tabîbvirgul.gif me’yûs kalb hastasına

ASRA YEMİN OLSUN Kİ

İNSAN HÜSRandADIR.....

MADEM

ÖLÜM
TEK BİR DEFA GELECEK
O DA NEDEN
ALLAH İÇİN OLMASIN.....


İsmail ağa.


Elhamdülillah.
Es-Selam İle..
Vayy..
Çok güzel yazmş.
Biz de dünyayı bir kurtaralım, Ahirete Allah kerim mantığylan yaşıyoruz. :S
Yarına çıkmaya senedimiz var gbi.


Allah sonumuzu hayr etsin.

Sağolasın Hasretiim (;
Amin..

Okuyan gözlerine Saglik (: