:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dudak Hileleri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
icon1.gif Dudak Hileleri
Çoğu kadın dolgun, baştan çıkarıcı ve mükemmel dudaklara sahip olmak ister. Ama herkes mükemmel dudaklara sahip olacak diye bir kural yoktur. Dudaklarınızın hoş görünmesini istiyorsanız bir takım hilelere başvurarak da bunu sağlayabilirsiniz. İşte size birkaç öneri:

Ağzınız büyükse

Büyük ağızları daha küçük göstermek için dudak çerçevesini dudağın hemen içinden çizmek gerekiyor. Açık bir renkle çizilecek çerçevenin içinin, çerçeveden daha koyu renkte, ancak yine de açık bir tonda boyanması gerekiyor.

Dudaklarınız kalınsa
Kalın dudakların parlak ve sert renklerden kaçınması gerekir. Dudakların içinden çizilen dudak çerçevesiyle dudak boyasının hemen hemen aynı renkte olmasına özen gösterilmeli.

Dudaklarınız inceyse İnce dudakların daha dolgun görünmesi için dudak çerçevesinin dudak çizgisinin dışından çekilmesi gerekir. İki yana kadar iyice uzanması gereken çerçeve açık bir tonda çizilmeli, dudağın iç kısmının ise daha koyu bir tonda boyanması gerekir.


Dudaklarınız düzgün değilse

Alt ve üst dudakların kalınlıkları birbirine uymuyorsa, değişik iki ton kullanın. Kalın dudak için koyu, ince dudak için açık renkte bir ruj sürülmesi, dudağın asimetrisini gizler.

Dukak uçlarınız aşağı doğru sarkıksa
Dudaklarınızın sarkık görünümünü gizlemek için izlenecek en iyi yollardan biri, dudak kalemiyle düzeltilip çizilen bir dudak şeklinin ardından , bu şeklin dışında kalan dudağın bölümlerinin ten rengine uygun renkte bir fondötenle kapatılmasıdır.


Alt dudağınız dışarıya doğru taşkınsa
Alt dudağınız dışarı doğru taşkın ise, alt dudağınızı boyarken biraz küçültmeniz gerekecek. Bunun için ortasından başla, dudak çizgisinin biraz içinden dudakların birleştiği yere kadar boyayın. Normal olarak boyadığınızı üst dudağın daha dikkat çekici olmasını sağlayın.


Üst dudağınız dışa doğru taşkınsa

Üst dudağın ortasını belirten V şeklini, dudak çizgisinin biraz içinden çizerek doğal kıvrım vererek dudakların birleştiği yere kadar boyayın. Alt dudağı ise biraz taşırarak boyayın
__________________
çok saol ya teşekkürler
Ben Makyaj Yapmiyorum Itiyacim YokSmileSmileSmileSmile Ama Sağol Paylaşimin Için SmileSmileSmile